1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

chce kupic naped

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tasiek1956, Kwiecień 3, 2011.

  1. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak jak w temacie chce kupic naped do xbox360 mam w nim liteona v2.. czy musze taki sam dokupic czy mam jakis manewr?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Musisz taki sam bo jak zrobisz spoofa to Ci wykryje i większość (lub wszystkie) nie będą Ci chodzić.
     
  4. tasiek1956

    tasiek1956 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zraczej maxymalnie bedize tylko 1 podpiety..
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz kupić byle jakiego liteona....albo benq....albo hitachi 78/79 i nie słuchaj tego fachowca post wyżej
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Hahaha. Zrobi spoofa i co? Nowy dash wykrywa spoofa "mistrzu" i ma pograne :/
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    mistrzu napęd który obsluguje ap można zmienić na napęd który taki ap też obsługuje......

    zrób spoof liteona na benq i możemy się załozyć o 1000 zł że assasin odpali
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Co ci da zmiana jak DASH WYKRYJE SPOOFA!
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie kumasz ziomek......napędy które mechanicznie obsługują ap mozna zamieniać.....
    nie można zrobić spoof np z litka na samsunga......
    ale z litka na benq mozna i dash dopuści taki napęd.....
    wiem to z bo sprawdzałem.....
    poza tym jak byś czytał trochę forum to wiedział byś że tak można.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum