1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Chce kupic Slima - kilka pytan

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ShiShyne, Czerwiec 14, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ShiShyne

    ShiShyne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem na kupnie slima 4 gb nowego.

    Na allegro sa przerozne ceny, ja chce przeznaczyc 500 - 700 zl i nie wiem co wybrac, tzn jak wybrac by kupic dobry sprzet. Nie znam sie na konsolach, ta bedzie moja pierwsza.
    Na allegro sa rozne specyfikacje tych slimow, nowsze starsze modele. Bardzo prosze Was o doradzenie mi ktora bedzie najlepsza, badz tez czym sie kierowac podczas zakupu. Co z serwisem, gdyz mam mozliwosc zakupu konsoli za granica (uk).
    Mam tez pytanie co do grafiki, jak ona wyglada i czy to zalezy medynie od kabla? Widzialem dzisiaj na xboxie premium gta iv i grafika wygladala jak z gta 3 na pc lub nawet gorzej. Jak to wyglada na slimie?

    Troche chaotycznie za co przepraszam :p

    Prosze Was tez o doradzenie ktora konsola bylaby tutaj najlepsza ( najnowsza) :

    1

    2

    3

    Biala czarna ma znaczenie ?

    Pozdrawiam ShiShyne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ceny 4gb beda sie wahać, zalesy czy przero iona czy nie.jesli nie przerobiona bez znaczenia jaka byle slim. Je i gre widziałeś na lcd z przewodem hdmi lub compone tto ta vra wlasnie tak wygląda.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. ShiShyne

    ShiShyne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem, zatem jaki kabel dokupic zeby grafika byla dobra? Dodam ze nie mam full hd tv.
    Nie chce przerabianej, nową. Czyli nie ma znaczenia jaki slim, tak? Nie ma jakiejs starszej i nowej produkcji ?
     
  5. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Kup kabel hdmi najlepiej wersje 1.4. Jeśli chodzi o grafikę to czy konsola będzie z roku 2006 czy z 2013 to nie będzie między nimi żadnych różnic, GTA 4 będzie wyglądać tak samo.

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
  6. baczek87

    baczek87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    146
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Zabrze
    1 osoba to lubi.
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W cenie ,ktora podales kupisz fajny sprzecik.
    Zagladnij do dzialu GIELDA, koledzy z forum zloza Ci konfiguracje jaka sobie zazyczysz.

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  8. ShiShyne

    ShiShyne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nawet nie wiedziałem ze w saturnie sa takie ceny. Zawsze była wystawiona wersja 1000zł+. Powiedzcie mi prosze panowie, co jeżeli kupie go w UK. Czy mozna go serwisowac w Polsce ? Generalnie skusiłem sie na konsole ze wzgeldu na GTA 5.
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mozna, dzwonisz do M$, i zglaszasz reklamacje, przysylaja gonca po konsole, a po naprawie odesla Ci ja do domu.

    Nie wiem jakie ceny w UK, ale w tesco na promocji kiedys byla za niecale 5oo zl ,slimka 4gb
     
    1 osoba to lubi.
  10. kruchmer

    kruchmer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak, nową slimke dorwiesz w granicach 500zł, co do grafiki to wielkich kokosów nie ma ale i tak warto kupić konsole, będziesz grał online na XBL?Jeżeli nie grasz online, to możesz kupić nową z przeróbką RGH, koszt 700zł.
     
  11. ShiShyne

    ShiShyne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bede gral online wlasnie dlatego nie chce przerabianej.
    Panowie, jezeli kupie wersje 4 gb i podepne przenosny dysk na usb to konsola zobaczy to jak dysk?
     
  12. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Chodzi ci o podłączanie pen drive'a do xboxa?
    Jak tak to xbox skonfiguruje pena i będziesz mógł ustawić ile ma zajmować pojemności, czy jak to nazwać ;]
    Będzie zapisywał gry jak dysk twardy.
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Po konfiguracji będzie widoczne 32gb
     
    1 osoba to lubi.
  14. ShiShyne

    ShiShyne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Czyli majac teraz dysk przenosny usb 700gb , xbox potraktuje to jako pendrive. Zatem kupujac wersje 4gb nie trace nic. ( pomijam predkosc przesylu danych usb 2.0)
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tylko przy rgh bedzie dostepna cala przestrzen z tego dysku, przy flashu napedu, lub na nie przerobionej konsoli bedziesz mial tylko 32 gb, nawet jak podepniesz dysk 2 TB, takie ograniczenie M$,

    Pisane z telefonu .
     
  16. ShiShyne

    ShiShyne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ahh czyli nie ma szans. No coz mysle ze temat wyczerpalismy. Dziekuje za pomoc wszystkim. Pozdrawiam
     
  17. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Więc zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum