1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Chcę przerobić konsole - pytania

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Glothus, Grudzień 21, 2010.

  1. Glothus

    Glothus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Jak w temacie, chce sobie przerobić konsole ale nie mam pojęcia ocb. z tymi wszystkimi LT,LT+ iXtreme itd.
    Jeżeli wyśle konsole do tego gościa PRZERÓBKA FLASH XBOX 360 iXTREME LT+ POZNAN X360 (1377629530) - Aukcje internetowe Allegro to czy:
    1. Jeśli nie podłącze kabla od neta do xboxa mam 100% pewności, że nie dostane bana?
    2. Mam wykupiony abonament gold do wrzesnia 2011 to nie przeszkadza w przerabianiu konsoli? (Ban i te sprawy...)
    3. Czy WSZYSTKIE gry bez żadnych problemów pójdą mi na takiej przerobionej konsoli?
    4. Gdzies tam czytalem o jakimś kodzie konsoli ktory trzeba zczytać czy jakoś tak.. nie wiem o co chodzi może mi ktoś wytłumaczyć o ile coś takiego jest?
    5. Jak juz wroci mi przerobiona konsola to nie musze nic do niej wgrywac ani ustawiac poprrostu moge wrzucic plytke z gra i grać??
    Z góry dzieki za odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bossi

    Bossi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1. Tak
    2. Nie przeszkadza
    3. Tak
    4. Kod konsoli ? Może klucz napędu. Najlepiej jakbyś go dostał po przerobieniu. Będzie łatwiej samemu potem wgrywać najnowsze firmware do napędu.
    5. Tak.
     
  4. Glothus

    Glothus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Ok dzieki mam jeszcze 1 pytanie:
    Jak przeszedłem GTA IV na orginalnej grze a teraz przerobie xboxa i nagram sobie gta to bede mial stare savy?
    PS: Dalej mozecie odpowiadac na wszystkie pytania abym mial pewnosc ;)
     
  5. Fundorr

    Fundorr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No pewnie ze będziesz miał savy
     
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak na marginesie to ten typek niezłe stawki sobie bierze za przeróbke. Nie ważne jaki masz napęd to w większości przypadków przerobienie wygląda prawie tak samo, a on ustala ceny 100 / 150zł ..
     
  7. Glothus

    Glothus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
  8. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Nic w tym dziwnego po prostu tyle on ceni za swoją pracę, inny zrobi to za pół ceny, a jeszcze inny za 1/3 to jest konkurencja.
     
  9. Glothus

    Glothus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Ok, a jak wróci mi konsola to czy z LT+ musze na coś uważać podczas nagrywania gier na płytki? Bo czytałem, że coś tam trzeba sprawdzić bo konsola może zostać odrazu oflagowana po włączeniu gry, więc czy z LT+ też coś takiego trzeba robić?

    Dodam, że nie mam zamiaru podlaczac sie pod neta na konsoli, wiec czy bez XBL moge normalnie testowac wypalone gierki czy tez jest szansa ze zostane oflagowany?
     
  10. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    W Zielonej Górze jeden robi za 50zł bez zrywania plomb :).

    Jeśli gra będzie z AP25, a nie będziesz miał spatchowanej gry to raczej tak.
     
  11. Glothus

    Glothus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Koleś mieszka blisko mnie więc dlatego go wybrałem.

    Dalej nie rozumiem. Jeśli nigdy nie podłącze Xboxa do neta i wsadze do niego niespatchowana gre to zostane oflagowany/dostane bana?
     
  12. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    oflagują cię. jak się podłaczysz z flagą do neta to chyba jest van
     
  13. blackdevil

    blackdevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ożarów Mazowiecki
    Jeśli wsadzisz do napędu jedną z trzech gier (Fable, NFS: HP, AC:BH) bez patcha to gra nie ruszy co więcej oflaguje ci konsola i jeśli podłączysz się do neta dostaniesz bana z miejsca.

    Wszystko jest na forum wystarczy trochę poszperać .
     
  14. Glothus

    Glothus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Ok dziekuje wszystkim za odpowiedzi :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum