1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Chcę przerobić konsolę "z powrotem"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dcmn, Wrzesień 26, 2013.

  1. dcmn

    dcmn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Posiadam używaną konsolę Xbox 360, wersja FALCON. Niestety (!), jest ona przerobiona - działała na niej kopia zapasowa pewnej gry, której nie pamiętam tytułu (jakiś boks czy inny sport walki w każdym razie). Chcę przerobić konsolę z powrotem tak, aby grać jedynie w oryginalne gry, również w XBL, lecz nie mam pojęcia w jaki sposób została przerobiona.
    Konsola posiada papierową plombę w miejscu w którym powinna ją mieć, wygląda na nienaruszoną (ale być może tylko wygląda). Po oględzinach zauważyłem żółty kabelek przy napędzie, więc najprawdopodobniej jest to napęd Philips Lite-On DG-16D2S.
    Piszę ten temat, ponieważ nie znalazłem porad na forum w "tę" stronę. Proszę o porady jak mógłbym dokonać odprzerobienia (?) konsoli.
    Pozdrawiam,
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napisz kolego jaki masz teraz dash w konsoli.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  4. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    A co ci to da tak samo mozesz dostac bana czy skasujesz przeróbke czy nie

    Wysłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. dcmn

    dcmn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wersja oprogramowania to 2.0.8955.0.
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Skąd ty masz takie informacje??


    Wracając do tematu wgraj nowy dash, usunie przerobke i będziesz miał w napędzie oryginalny firmware.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  7. dcmn

    dcmn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrałem najnowszego dasha. Czy już mogę podłączyć się do internetu?

    EDIT: bump
     
  8. dcmn

    dcmn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy po aktualizacji dasha wszystko jest już ok i mogę korzystać z XBL?
    Przepraszam za post pod postem, ale temat zaginął w morzu innych tematów, a na forum nie znalazłem wyczerpującej odpowiedzi na ten temat, dlatego podbijam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum