1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Chcę się upewnić, że niczego nie zepsuję.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hazardzik, Listopad 27, 2010.

  1. hazardzik

    hazardzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,

    Na wstępie muszę napisać, że chyba jestem już na to za stary.
    Nie ogarniam tego co się dzieje na forum. Szukam informacji na temat - jak odpalić gry NFS i ASSASIN.
    Oczywiście znalazłem kilka sposobów, ale co z tego skoro dla mnie (dla laika) te sposoby są niezrozumiałe.
    Dodatkowo pod każdym sposobem ludzie zadają mnóstwo pytań tworząc kilkadziesiąt podstron i nie wiem w końcu do czego się odnieść.

    Chcę spróbować tego sposobu:

    Jak zagrać w gry z AP 2.5 bez LT+ na Lite On'ach?

    Pomijając fakt, że linki nie działają, chcę zrobić tak jak napisał autor.
    Wszystko robię intuicyjnie. Nie wiem co to jest LT, co to jest Wave, czy AP, dlatego nie chcę niczego spier***

    Mam przerobioną konsolę z iXtreme 1.6 z napędem Liteon
    Dashboard wersja 2.0.9199.0

    Do tego momentu gierki ściągałem i normalnie po wypakowaniu nagrywałem na płytkę.

    Czy jak zastosuje powyższy sposób to niczego nie spier***, a gierki NFS i AC będą hulać?
    A może trzeba już w zupełnie inny sposób nagrywać te gierki?

    Czy ktoś będzie na tyle łaskaw i odpowie na moje pytanie?

    Z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 1904

    1904 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Braeslau ;)
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Więc: LT+ to najnowsza przeróbka która bez cyrków odpala ww. gry, Wave to taki jakby typ nagrania pirackej gry, AP2.5 to nowe zabezpieczenie gier które nie pozwala ich uruchomić na przerobionych napędach.
    Ten link do tematu to dobry i jedyny sposób żeby odpalić NFS i AC choć niektórym to nie działało, jak to zastosujesz to nic z konsolą ci się nie stanie, a gierki nagrywasz tak jak wcześniej.
     
  5. hazardzik

    hazardzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kurcze no to nie działa...
    Zainstalowałem te dwie aktualizacje z kinecta i nic :( W dodatku zniknął mój avatar.
    Wcześniej gierkę wypaliłem za pomocą programu imgburn, a iso sprawdziłem programem abgx

    Jeśli dobrze rozumuję, to błąd popełniłem odpalając iso w abgx, bo to on odpowiada za "typ nagrania pirackiej gry" :>
     
  6. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Nie ten "typ" jest już określony po ściągnięciu, Avatar zniknął bo to były wersje bez avatarów
    A po włożeniu płyty pokazuje się "otwórz napęd"?, musisz użyć active iso
     
  7. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak już zainstalowałeś te 2 aktualizacje to musisz nagrać na płytę activate.iso http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
    Następnie odpal tą płytę, wyjmij ją, włóż Assasina, wgraj aktualizacje i po sprawie.
    Jeśli za każdym razem nie będzie Ci się chciało wkładać activate.iso to spat**** grę programem 360wavespatcher do wave3.

    PS: Avatar się pojawi po zainstalowaniu aktualizacji z Assasina.
     
  8. hazardzik

    hazardzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Super gierki śmigają!
    Konkretne odpowiedzi, konkretna pomoc.

    damianwroc - przy pomocy programu 360wavespatcher, wszystkie nowe gierki patchowac?
     
  9. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, każdą nową grę pat**** do wave3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum