1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Chip RGH z Falcon do Corony

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lord_Farkuap, Wrzesień 16, 2014.

  1. Lord_Farkuap

    Lord_Farkuap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie,

    jak widać jestem świeżakiem, nie znam się za bardzo na xboxie, liczę, że mi pomożecie.

    Mam starego, nie chodzącego już xboxa 360 FAT Arcade, na płycie Falcon (poszła grafika), na której jest chip RGH. I moje pytanie polega na tym, czy chip z tego xboxa, będzie pasował do Xboxa 360 Slim, na płycie Corona?

    Z góry dzięki za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak i nie do momentu aż nie napiszesz lub dasz fotkę jaki masz chip obecnie w flaconie.
     
  4. Lord_Farkuap

    Lord_Farkuap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli dobrze pamiętam był to Xecuter CoolRunner.

    EDIT: rewizja C
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    To slabo to wyglada jesli rev c

    Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
     
  6. Lord_Farkuap

    Lord_Farkuap Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co wiem coolruner rev C powinien chodzić na Slimie, tylko nie znam się na tym za bardzo to wolę spytać.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Na coronie nie...trzeba dokladac kwarc

    Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum