1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Chłodzenie VAKOSS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Brzusio, Marzec 28, 2010.

  1. Brzusio

    Brzusio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy opłaca się zamontować chłodzenie tej firmy do poprawy wydajności gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. Brzusio

    Brzusio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chłodzenie jest złożone z trzech wiatraków podpinanych do wejścia zasilania.
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaką masz konsole? Falcon jasper?

    Masz te chłodzenie w domu?
     
  6. Brzusio

    Brzusio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na Jasperze nie ma sensu
     
  8. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak jak napisał atmpitbull. Nie ma to sensu na Jasperze, choć jak już masz to chłodzenie to możesz sobie podłączyć.
     
  9. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Czemu niema Sensu ? Ja mam Intel Cooler'a i Xenon'a i róznica jest co prawda niewielka ale zawsze to coś.
     
  10. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo Jasper ma lepsze chłodzenie od poprzedników oraz jest prawie bezawaryjny
     
  11. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    To tak jakbyś do auta dokładał druga chłodnice.Pierwsza sobie dobrze radzi wiec druga nie da jakiś super efektów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum