1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Chodzi o Konto Live !!!! Ważne Proszę o Pomoc !!!!!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PineskaPL, Listopad 12, 2013.

  1. PineskaPL

    PineskaPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Proszę o pomoc !!
    Podaje link na zapytaj.com
    Poniewież nie potorfie dodać tu obrazka :>
    O to problem : Xbox 360 ! Pomocy ! Zapytaj.onet.pl - Masz Pytanie? My mamy Odpowiedź!
    Jeżeli macie Konto na zapytaj tam możecie odpowiadać jeżeli nie to zapraszam tu do odpowiedzi
    jeżeli ktoś rozumie proszę pytać. :witless::positive:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powodem jest chyba to, że nie podałeś im nr konta bankowego.
    Zmieniałeś ostatnio GT ?
    Od kiedy masz Golda ?


    pisane na szybko...
     
  4. PineskaPL

    PineskaPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Kupiłam GOLDA miesiąc przed wakacjami na miesiąc
    a miałam go do tego czasu jak mi ten komunikat wyskoczył
    Nic nie zmieniałam i podałam nr banku bo kupiłam już GOLDA Raz i
    nie mam pojęcia jak to mam naprawic
    Prosze napisz mi co mam zrobic krok po kroku, dziękować :stung:
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. PineskaPL

    PineskaPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Pisze że mam nieokreśląną datę ważności : < ale też pisze że mam zawieszone
    nic z tego nie rozumiemm..
    Czy samo mi sie za to płaciło...Boje sie cokolwiek zrobić że bysie nic nie zepsuło :{
    ja chce tylko zagrać w bf'aa...
    Moge zapłacić ile jak i gdzie?! Ja *****...
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A nie możesz kupić golda normalnie (jako zdrapkę) i wpisać kod w dashu?
     
  8. PineskaPL

    PineskaPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Jak zdrapke nie kumam...? Ale jak naciskam "dołącz do serwisu xbox live" to pisze

    "Wydaje się, że wystąpił błąd w systemie..."
    date: 201...
    code: 53D1...
    s: Z+Sc..
    id: 2c8c...
    req: 375bd80..
    Mam tak już od kilku dni..
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli chodzi o tą zdrapkę to możesz kupić normalnie abonament na allegro w formie kodu do wpisania lub w sklepach typu MediaExpert / Saturn / MediaMarkt etc.

    Co do tego błędu, to spróbuj napisać do supportu albo kod błędu wpisać tutaj i zobaczyć dostępne rozwiązania:
    Wyszukiwanie kodów błędów konsoli Xbox | Wyszukiwanie kodów stanu błędu konsoli Xbox - Xbox.com

    Szukałem na necie rozwiązań na temat tego, no i znalazłem parę tematów o tym. Jednym ludziom po pewnym czasie zaczęło działać a jednym w ogóle nikt nie pomógł. Dlaczego myślę, że jedynym rozwiązaniem będzie albo ta stronka gdzie wpisujesz kod błędu albo support.
     
  10. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jeśli piszesz zrozumiale po angielsku możesz skontaktować się z działem pomocy microsoft za pomocą chata.
     
  11. PineskaPL

    PineskaPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Mam 15 lat, nie pisze dobrze po Angielsku...
    Pixel a co to ten Support?
    Spróbuje zobaczyć co te błędy oznaczają, dzięki za pomoc
     
  12. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    To pomoc techniczna... 13 latek by wiedzial wiecej od ciebie ...

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  13. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sorry post do skasowania
     
Wczytywanie...

Poleć forum