1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Chora polityka FIFA 11

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez damian7154, Marzec 11, 2011.

  1. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wytłumaczcie mi pewną rzecz: przegrywam mecz, ok, przeciwnik dostaje punkty. Wygrywam, rozłącza neta komuś, przeciwnik dostaje 3:0, o co kaman? Spojrzałem w staty i dużo meczy mam przegranych 0:3. Czyżby przez mój genialny Router firmy TP Link za 60 zł? Co może być powodem?
    Czy jeśli przeciwnik celowo rozłączy neta to też będzie 3:0 dla niego? ... to chore
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yarzyna1910

    yarzyna1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem wynika z błędnie napisanego kodu online.Gdy przeciwnik celowo rozłączy połączenie to dostaje wynik 3-0.
     
  4. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Zapewne działa to na prostej zasadzie " wychodzisz przed czasem przegrywasz walkowerem"
    Nikt nie lubi takiego zachowania i poprawne jest to, że takie coś jest karane. Bo bardzo komfortowe byłoby strzelić gola i wyjść zachowując staty 1:0
    Zainwestuj w lepszy router po prostu i tyle. A gdy wyjdzie przeciwnik to Ty wygrywasz mecz do 3 i tyle
     
  5. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    W FIFIe przynajmniej wygrywasz mecz, kiedy przeciwnik wychodzi. W NBA 2k11 jest o wiele gorzej - spotkalem sie z czyms takim, ze pare sekund przed koncem meczu poprostu cienkie fifolki odlaczaja kabel od internetu. Trudno z kims na poziomie zagrac, bo wygrywajac w pierwszych minutach pierwszej kwarty 10-0, to oczywiste, ze juz po meczu.
     
  6. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    co Ty za bzdety piszesz?

    u mnie jakoś jest normalnie, jak ktoś się rozłączy ja dostaje walkower, a jak mnie puszczą nerwy (zdarzyło się parę razy, choć sam tego nie lubie) to ja dostaje 0-3, proste i dobrze zrobione.

    najwidoczniej źle skonfigurowany router, nie przeciwnik się rozłącza tylko Ty się rozłączasz ;)
     
  7. sebol12

    sebol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    Przez kilka ostatnich dni też zauważyłem coś podobnego i nie rozłączałem się, a niestety traciłem wielokrotnie połączenie (tylko serwery EA). Wydaje mi się, że nie jest to spowodowane winą routera, a właśnie jakimiś komplikacjami na serwerach EA.
     
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Jak masz neo to jej wina, ja już mam 3 router i to samo.

    Dobrze, że jak się odłączysz to przegrywasz walkowerem, bo wkurzające to jest jak ludzie uciekają przed przegraną.
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  10. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dziś znów, wygrywam 1:0, rozłącza, naliczyło mi przegraną 0:3, w router mało co nie trzepnąłem z pięści, bo moje staty w fifie przez to to jakaś porażka, nie da się normalnie grać. Eksperci z tego forum polecili mi "byle jaki router z Wi Fi" no i wielce polecany TP LINK WR340G zakupiłem no i to jest porażka.
     
  11. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    w bardziej zaawansowanych technicznie kwestiach nie pytałbym tutaj, serio.

    a powiedz mi, ja nie mam pojęcia jak jest u Twojego dostawcy internetu, ale masz może publiczne ip ?

    u mnie jest tak, że jak zmienia się kartę sieciową (w tym przypadku dokupiłem router) to muszę im podać adres tego routera (jest na pewno gdzieś na nim napisany ;)).

    pamiętam kiedyś po zmianie kompa (płyty głównej tak więc i karta sieciowa inna) miałem problemy z hostowaniem na pc, zadzwoniłem i mnie poprosili o te numery, podałem i gitara.

    teraz instalując router zauważyłem, że rozłącza mnie z xbox live co jakiś czas (zupełnie losowo, czasem po 2 min , czasem po 2 godzinach), no i ani razu nie dawało mnie na hosta w grze żadnej (nie wierze że ten net aż taki zły..), tym razem nie musiałem dzwonić (ahhh, technika poszła do przodu) tylko zalogowałem się na stronie toya i znalazłem możliwość wpisania nowego adresu, po wpisaniu śmiga super, w cod często nawet daje mnie na hosta ;)
     
  12. damian7154

    damian7154 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam neta z UPC, ale zaraz poczytam o tym co napisałeś
     
  13. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    zadzwoń najlepiej do nich i się zapytaj, powiedz, że kupiłeś router tak więc masz inną kartę sieciową i czy z racji tego nie musisz tego zgłosić, bo masz problemy z internetem.

    pomogą pewnie, mnie czytanie i bawienie się zajęło kilka godzin, a zadzwonienie i załatwienie tego zajęło 10 minut... po to jest obsługa techniczna by pomóc w takiej sytuacji ;)
     
  14. 190014

    190014 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    FIFA od zawsze miała chorą politykę.
     
  15. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    bardzo dużo wniosłeś do tematu, dziękujemy.
     
  16. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Też mam UPC i tutaj akurat można podłączać bezproblemowo do 5 urządzeń

    Z twoim routerem musi być wszsytko w porządku chyba że ma wbudowany 'angry_mode' i wykrywa jak strzelisz bramke to ci wtedy rozłącza
    A tak na serio, to sytuacja jaką opisujesz powinna być zupełnie odwrotna, czyli dla ciebie powinno iść 3-0

    PS: pokaż link do twojego profilu w fife
     
Wczytywanie...

Poleć forum