1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Chromowana tacka w arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pilka3445, Grudzień 31, 2009.

  1. pilka3445

    pilka3445 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest możliwość posiadania chromowanej tacki w arcade?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    nie chyba że ktoś wymienił więc musiał otworzyć konsole
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Raczej nie . Takie tacki mają tylko wersje premium . No chyba że ktoś bawił się w przełożenie napędu , ale wątpię .
     
  5. Damoo94

    Damoo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mnie również wydaje się ze nie:p
     
  6. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    Wystarczy wymienic Blede na chromowana a widziałem juz takie aukcje na allegro...
     
  7. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    moza ale trzeba by bylo wymienic ja czyli otworzyc konolke
     
  8. Booster1987

    Booster1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dresden,Niemcy
    Jezeli chodzi o sama blede to nie trzeba ale jezeli o przycisk to juz tak
     
  9. pilka3445

    pilka3445 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki bardzo. Temat do zamknięcia.
    A nie wiecie pod jaką kategorią na allegro może być wymienienie bledy na chromowaną?
     
  10. pilka3445

    pilka3445 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    TAK STRACISZ GWARANCJE
    zamontuj sam jak umiesz a jak nie to idz do servisu albo jakis znajomy/kumplel co sie zna umie
     
  12. errorek3

    errorek3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Po kiego zmieniac caly naped?
    wystarczy sama tacka + przycisk.
    Sam sobie wymienilem w premiumie chromowana na biala taka jak w arcade
     
  13. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    jak masz gwarancje to wyslij do m$
     
  14. pilka3445

    pilka3445 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, tylko skąd to wziąć?
     
  15. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po co wogule to zmieniać, według mnie w arcade jest ładniejsza tacka.
     
  16. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    a allegro i ebay od czego sa wystarczy tylko poszukac
     
  17. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    yyy chyba pomyliles tematy, on nie pisze ze ma zepsuta konsole tylko ze tacke chce zmienic

    co do pytania, na allegro
     
  18. pilka3445

    pilka3445 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  20. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Zeby wymienic przycisk trzeba otworzyc konsole do polowy, moze sprobuj to pomalowac farba o kolorze metalicznym chromowana.
     
  21. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tacke to w przypadku gdy xbox lezy masz takie 2 zaczepy z dolu, pociagnij trzymajac tacke za gorny zaczep a potem za dolny i przeciagnij tacke w prawo, zakladasz odwrotnie (wszystko robisz gdy konsola stoi)
    guzik musisz otworzyc obudowe
     
Wczytywanie...

Poleć forum