1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Chwilowy 3 ROD

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez bochun, Kwiecień 5, 2009.

  1. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, dzisiaj podczas grania wyskoczył mi błąd 3 ROD szybko wylączyłem konsolę od zasilania... po ponownym uruchomieniu konsola uruchomila sie bez problemów. Czy to jest już początek końca mojej konsoli? Czy jeśli podłącze intelcoler to coś da? Proszę o odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Karpi1612

    Karpi1612 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skarszewy
    Witam
    MIałem to samo z moją Elitką lecz było to przez zle podłonczenie kabli. Teraz śmiga równo, nie jest to raczej koniec twojej konsoli. A z tego co słyszałem to intelcoler moze tylko zaszkodzic. Jeśli masz gwarancje to sie niemartw. Pozdro
     
  4. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Okazało się że to wszystko przez skoki napięcia, mam coś z korkami ;/ niestety nie wiedzialem i 3rod wyskoczył drugi raz ale znów wszystko szybko odłączyłem. Myślicie że konsola doznała trwałego uszczerbku czy będzie "śmigać" po wymianie korków?
     
  5. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mnie już kilka razy odłączali prąd lub korki siadały :) I niecc się nie stało szczególnego :)
     
  6. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale wyskakiwał ci błąd 3 ROD?
     
  7. Seto

    Seto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Witam. Wczoraj mialem to samo.Przenioslem TV i Xboxa do drugiego pokoju i pogralem z 2 godziny.Wyskoczyl mi 3ROD, odlaczylem konsole, pozniej wlaczylem jeszcze raz,chwile zadzialal i znowu 3ROD, godzine pozniej TV mi sie wylaczyl 2 razy. Dzisiaj wszystko podpiolem pod listwe i dziala bez zarzutów. W tamtym pokoju mialem podlaczony sprzet do zwyklego przedluzacza. Myslicie ze to spiecie i po prostu konsola zwariowała czy za niedlugo bede musial sie wybrac z konsola do serwisu(nie mam gwarancji-przerobka)
     
  8. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiesz mi tez znowu wyskakuje 3 rod chyba problemy z prądem uszkodziły trwale konsole:(:(:( mogę grac kilka godzin i nic ale i 10 min i nagle wyskoczy:( wiec to chyba końcówka konsoli:( co wy uważacie??????
    może mogę coś zrobić by konsola nie zmarła śmiercią tragiczną????
     
  9. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja jednego dnia miałem 2 razy chwilowego RODa, a następnego dnia już "stałego" RODa
     
  10. kamilokamilo18

    kamilokamilo18 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. bochun

    bochun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No ja wiatraki też dołączyłem, ale ROD tak i tak wyskakuje co jakiś czas. Mam nadzieje że nie złapie stałego ROD-a. Konsola ma już 3 lata
     
  12. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Troszkę czasu potrzeba na utlenienie cyny na pękniętym padzie.
    Spokojnie każdego z was czeka stały rod jeśli miał go choćby 2 razy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum