1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ciągła aktualizacja gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gwynbleidd88, Styczeń 24, 2010.

  1. gwynbleidd88

    gwynbleidd88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam problem z grą MW2. Wczoraj nie miałem jeszcze dysku, więc odpaliłem gierke tak ot żeby sobie zobaczyć jak chodzi, pograłem sobie, wszystko fajnie. Dzisiaj dostałem dysk, podłączyłem go, chce odpalić i d... wyświetla się komunikat że gra wymaga aktualizacji. Gdy chce ją pominąć to wychodzi do menu xboxa i tyle, podłączyłem też kabel sieciowy wcisnąłem aktualizuj, niby coś tam zrobił uruchomiła się konsola jeszcze raz i problem ten sam. Wyjąłem dysk dla pewności i odpaliłem gre bez problemu. Wrzuciłem inny badziew (brutal legend) i gierka poszła z dyskiem bez problemu, savy itp wszystko działa....
    Każdego mającego na ten temat jakąś teorie proszę o pomoc... bo nie kapuje w ogóle o co biega. Konsolka nowa, przerobiona jest "niby" na 1,61 bo zakupiłem ją w tym tygodniu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Sprubój wgrac Aktualizacje Offline czyli z CD/Pendrive. powinno pomóc ;)
     
  4. cinek_zlo

    cinek_zlo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Też tak miałem na początku grałem bez dysku ale potem jak zrobiłem aktualizacje to mi to przesało się pokazywać

    bemben1991 dobrze gada zrób aktualizacje
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
Wczytywanie...

Poleć forum