1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ciągłe błędy przy nagrywaniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michalsc, Czerwiec 11, 2011.

  1. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć mam taki problem , że przez ostatni czas nie mogę nic nagrać bo po paru procentach wyskakuje mi błąd nagrywania. Mam nagrywarke samsung sh s223, którą kupiłem pół roku temu specjalnie pod płyty do xboxa, oczywiście płyty których używam to verbatim +rdl. Nagrywarka na pocztku wszystko nagrywała ale ostatnio coś nie mogę nic nagrać , nie wiem czego to wina, ostatnio poszło do kosza około 15 verbatimów. Nagrywam oczywiscie tak samo jak te płyty które dobrze sie nagrały. Używam programu img burn, ale próbowałem też cdclonem i także nic to nie dało. Teraz także próbowałem nagrać Dirta3 ale kolejna płyta poszła do kosza, wklejam log z tej próby
    Czy ktoś wie co jest nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wgraj jej najnowszy update do kości lub kup nową. Jednym słowem szmelc:p.
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W nawiasie obok modelu twojej nagrywarki jest SCSI, jeśli napęd jest podłączony taką taśmą to spróbuj zmienić na ATA, tak jak dwie pozostałe nagrywarki.
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    wylacz sterownik sptd i jeszcze raz nagraj zrobisz to uruchamiajac wiersz polecen i wpisz SC DELETE SPTD o i nagraj to przez clone cd
     
  6. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    A wcześniej nie zdarzały Ci się takie błędy? Nie wiem na czym to polega ale ja przy nagrywaniu Alien Versus Predator tez miałem błędy takie... Bodajże 3 płytki zmarnowałem a naprawiłem to po prostu włączając opcje "verify" w img burn niby nic nie daje ale się nagrało i działa ;) możesz zawsze spróbować
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Wyczyść laser w nagrywarce - sprawdzony sposób .
    Miałem na serwisie identyczny problem.

    Alkochol izopropylenowy czyszczenie lasera i nagrywarka jak nowa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum