1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ciagle pojawia się komunikat: "otwórz napęd"???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartomaszewski, Październik 30, 2011.

  1. bartomaszewski

    bartomaszewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odebralem wczoraj konsole z wgranym nowym oprogramowaniem zeby smigaly nowe gierki, niestety po wypaleniu GOW 3 pojawia sie komunikat " otwórz napęd", nagralem na platinum i emtec, pozniej nagralem NBA 2k9 zeby sprwadzic co bedzie i znowu powtorka, do tej pory zawsze emteci smogaly bez problemu, jaka moze byc tego przyzcyna??? cos z przerobka, konsola, czy blad przy nagrywaniu z mojej strony??? z gory dzieki za pomoc,
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    laser do wymiany...lub może ktos jak robił flash odpial taśme i zapomniał zlozyc do kupy.....
     
  4. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odebral z nowym oprogramowaniem ? raczej przerobka usunieta albo brak lt+2.0
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Witam
    Widzę, że to podobny problem do mojego, więc pytam. Obrazu F1 2011 ściągnięty z the***atebay nie da się sprawdzić ABGXem, bo wyskakuje coś takiego: http://i53.tinypic.com/14bsy92.jpg (tam jest batman, ale chodzi o F1)

    Nagrałem ImgBurnem bez żadnych błędów tak jak wcześniejsze gry (po

    przeczytaniu trochę forum wynikało, że nie ma ona XGD3). Po włożeniu płyty do konsoli nie dzieje się nic, jakby nie było płyty w napędzie.

    dashboard-2.0.13599
    przeróbka-LT 2.0
    layerbreak-1913760

    Czy ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną?
    Pozdrawiam

    PS. Dodam, że inne gry chodzą np. fifa 12.
     
  6. bartomaszewski

    bartomaszewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale skoro laser do wymiany to z jakiej przyczyny skory przed robieniem flasha wszystko bylo ok??? jakie koszty wymian???

    i jeszcze jedna sprawa, dla porownania wrzucilem black ops i niby w meny pojawia sie gra i zagraj, natomiast po chwili pojawia sie komunikat ze nie obsluguje płyty, przy czym przed flashowaniem tez smigala bez problemu
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. bartomaszewski

    bartomaszewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale skoro laser do wymiany to z jakiej przyczyny skory przed robieniem flasha wszystko bylo ok??? jakie koszty wymian???

    i jeszcze jedna sprawa, dla porownania wrzucilem black ops i niby w meny pojawia sie gra i zagraj, natomiast po chwili pojawia sie komunikat ze nie obsluguje płyty, przy czym przed flashowaniem tez smigala bez problemu
     
  9. ReNeK_Oca

    ReNeK_Oca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oleśnica
    Mógł Ci złe oprogramowanie wgrać i ****** laser, mógł dotknąć soczewki palcem i coś uszkodzić, Mój też jakąś przestał działać niedługo po przeróbce, może go też ruszyłem palcem, w każdym bądź razie na allegro masz za 50zl z przesyłką i wymiana jest dziecinna, ale mi ten laser z allegro czyta tylko jedną płytę, pewnie chinszczyzna na maxa, lepiej szukaj cd-romu lub zastanów się nad x360dock
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    o czym ty mówisz

    ja mam lasery po 40 zl i kazdy jeden śmiga...trzeba wiedzieć gdzie kupować...
     
  11. bartomaszewski

    bartomaszewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jezeli oryginal dziala??? to wina komunikatu"otworz naped"przy lewych gierkach tez bedzie laser??
     
  12. ReNeK_Oca

    ReNeK_Oca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Oleśnica
    Ja mówię o tym gościu co od niego kupiłem, później czytałem i kilku osobom nie działa ten laser.
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    przecież F1 2011 nie ma XGD 3
     
Wczytywanie...

Poleć forum