1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ciągłe zawieszanie się slima

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chwast, Czerwiec 13, 2011.

  1. chwast

    chwast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.W piątek kupiłem slima 250’tke.W piątek ładnie pracowała konsola nic się nie przycinało ogólnie 10/10.W sobotę się zaczęło_Od soboty co jakiś czas konsola zaczęła się zawieszać i trzeba było ją jeszcze raz włączać.Dzisiaj pierwszy raz mi się tak zdarzyło, że konsola się zawiesiła pod czas przelogowywania i nie było obrazu.Czy to jest normalne?Głównie zawieszała się w menu.A sytuacja z brakiem obrazu to była jednorazowa sytuacja.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    na gwarancję skoro się wiesza to coś jest nie tak.
     
  4. chwast

    chwast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze dodam że w piątek dość długa na nim grałem od 17 do 22
     
  5. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Konsola posiada wadę. Zgłoś ją jak najszybciej.
     
  6. chwast

    chwast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale wadę produkcyjną?Czy jest możliwość że to powstało od tego że za długo grałem?
     
  7. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wada fabryczna. Xbox slim/jasper jest przystosowany do pracy 24/doba.
     
  8. chwast

    chwast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz specjalnie "bawiłem się" w menu aby sprawdzić czy się zawiesi, ale się nie zawiesił.:)
     
  9. cz4r

    cz4r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja bym sie nawet nie zastanawiał - serwis. Przez 1,5 roku jasper zawiesil mi sie 2-3 razy i to tylko w fallout: new vegas, ktory byla zbugowany na potęgę.
     
  10. chwast

    chwast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na moim byłym Xenonie nie pamiętam żeby chociaż raz się zawiesił.
     
  11. ToXiC1964

    ToXiC1964 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    haha mam xboxa 360 elite i raz leciał przez 3 dni 24/h i xbox jeszcze nigdy nie złapał mi zwiechy w innej grze niż forza 3, ale słyszałem że co do forzy 3 to tak jest.
    Dodam że xbox'a mam od 1,5 roku
     
  12. chojny

    chojny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Nie ma mowy żeby xbox zniszczył Ci się przez 5 godzin gry :) Wada produkcyjna to musi być ewentualnie dużo kurzu Ci się musiało dostać do iks'a radze go trochę przedmuchać przez te małe otworki - to coś może pomóc.
     
  13. chwast

    chwast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od poniedziałku działa 10/10.Ani razu się nie zawiesił.
     
  14. Szabat

    Szabat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard
    Problem z obrazem to na ok. 70% wina kabla. Dokup HDMI. Albo masz ustawienie PAL-50, kiedy gry obsługują PAL-60. No, nie tylko gry, bo dashboard też. Zaktualizuj dashboarda do najnowszej wersji. Polecałbym też postawić Xboksa poziomo, ale nigdy nie zmieniaj pozycji z płytą, bo się porysuje strasznie. Jeżeli nadal będzie się wyłączał(pfu, zawieszał) przyłóż ręke do najwiekszego wiatraka i powiedz czy strasznie goracy. Jeżeli bardzo goracy to sie przegrzewa. Jeżeli tylko ciepły to raczej gwarancja zostaje. Ewentualnie możesz kupic specjalny wiatraczek dla X , ale bajer tylko dla starych wersji :( Mój slim zaciął się tylko raz, podczas włączania Battlefielda.
     
  15. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tez tak miałem konsola zwiesiła się tylko 2 razy a slimke mam od premiery
     
  16. Klary

    Klary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja gdy zakupiłem slimke zacieła mi się tylko 2 razy przy graniu w GTA IV i to tak tydzień po kupnie
     
  17. radek1348

    radek1348 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Moja Slimka zacieła się 2 razy gdy przyciskałem w RDR jeden przycisk (RT) przez około 5-10 minut (była misja, że się strzela z takiej broni (minigun) i się nie kończy amunicja) ;D
     
  18. chwast

    chwast Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.Pomyśl jak mam dokupić hdmi do kineskopowego telewizora.
    2.Dashbord gdy się tylko pojawia nowsza wersja to instaluje.
    2.Poco poziomo, w instrukcji piszą że może być pionową albo poziomo.
    3.Poco piszesz przyłóż ręke do największego wiatraka, jeśli jest tylko jeden.
    4.Ostatnio zawiesił mi się tylko raz wczoraj, a poprzednio w niedziele.
     
Wczytywanie...

Poleć forum