1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ciągły restatr daty i godziny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xbox3, Kwiecień 15, 2010.

  1. xbox3

    xbox3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlaczego za każdym razem jak ustawię godzinę i datę, przy ponownym włączeniu po jakimś tam czasie, godzina ustawia się na 12.00 (mimo że jest np. 19) a data 2005 i jakiś tam miesiąc i dzień. Coś jest zepsute w konsoli, czy Dash?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    u mnie data i godz się nie zapisywała na zbanowanej konsoli.
     
  4. oliee0

    oliee0 Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Jak odłączysz konsolę od prądu to godzina się resetuje.
     
  5. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    też mam taki problem, lecz nie odłanczam od pradu konsoli a i tak sie restartuje
     
  6. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    U mnie się wyświetla normalnie czas jak konsola jest podłączona do internetu i przy następnym uruchomieniu, potem reset.
     
  7. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Resetuje się ponieważ konsolę powinno się wyłączać za pomocą pada, a nie przycisku RESTART
     
  8. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    yy ja tez tak mam i to est irytujace :D ale akurat jakos mi to wsumie nie potrzebne
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ale farmazon :p resetuje sie po odlaczeniu konsoli od pradu bo nie ma zadnej baterii podtrzymujacej zegar. Wylaczanie przyciskiem nie ma nic do rzeczy.
     
  10. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  11. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam zawsze 22/11/2005 15.26:D
    Jak odłącze od prądu(oszczędność) to restartuje a jak nie odłącze to data zostaje. A poza tym date zmieniam tylko ze względu na mass effect 2 bo mi nie wczytuje tego co trzeba na innej np. za każdym razem reset misji:D
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    godzina resetuje sie tylko po odlaczeniu z pradu.
     
  13. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jak zwykle fahofcuf nie brakuje na tym forum. Wystarczy ze jeden z drugim wylaczycie listwe pod która jest podpieta konsola i się godzina resetuje. Nie mówiąc już o wyciagnieciu wtyczki z gniazdka.

    Sposób w jaki wyłącza się konsole nie ma nic do rzeczy.
     
  14. dererere

    dererere Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dodam ze na konsoli podpietej sale dp live nigdy sie nie rsetuje data
     
  15. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    Jak kosolke odłączysz od zasilania to będzie się resetować data i godzina chyba że masz podłączoną do XBL to nie...
     
  16. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Tak zgadzam się jak nie miałem początkowo TV to nie wyłączałem konsoli padem bo bliżej miałem do samej konsoli i nawet nie wiedziałem wtedy że się padem wyłącza i godzina się nie restartowała jak Ci zależy na godzinie to podłącz się do Live
     
  17. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    resetuje, tyle że przy logowaniu do live odrazu sobie ja pobiera.
     
Wczytywanie...

Poleć forum