1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cicha aktualizacja i RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez IntervenseI, Sierpień 25, 2012.

  1. IntervenseI

    IntervenseI Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    Krótkie pytanie. Mam cichą aktualizację, podłączyłem do neta x'a, ok ok, mój błąd, wiem. Chcę teraz wmontować sobie do konsoli RGH, mam LT2.0+, jeżeli wgram RGH na konsolkę z cichą aktualizacją to będą mi gry z dysku działać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie będą, bo zaktualizowales zapewne system. Więc rgh nie wykonalne.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Jesli masz najnowszego dasha to chwilowo rgh nie zrobisz.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum