1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

cicha aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez b62006, Listopad 30, 2011.

  1. b62006

    b62006 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wczoraj przerobiłem konsole na lt20 i standard nowe gierki zablokowane bo dostałem cichą aktualizację wiem musze czekać na lt+30 ale nie w tym proble mam pytanko czy jak zgrałem sobie na płytki np.nfs albo battlefield3 i blackopsy to to po wgraniu nowego lt+30 musze je wypalać jeszcze raz???? a jak tak to dlaczego .czy tamte co mam nagrane nie pójdą???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xMakosPLx

    xMakosPLx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, wszystkie gry z AP będzie trzeba wypalić na nowo, wszystkie nowe gry mają ap.

    Wysłano z GT-I5700 z użyciem Tapatalk
     
  4. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Do końca nie wiadomo aczkolwiek jeżeli tak to szkoda bo mam już pokaźną serie gier i jakoś nie widzi mi się ich nagrywać na nowo :p (pamiętaj że będziesz musial nagrywać te gry które mają zabezpieczenie AP 2.5 czyli te nowsze gierki ... jezeli oczywiście będzie podana taka informacja że trzeba nagrywać ponownie...) Pozdrawiam.
     
  5. raph

    raph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. b62006

    b62006 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra ok ale czy trzeba je ściągać na nowo czy jak??? bo jestem raczej zielony w tym temacie czy po prostu trzeba będzie przed procesem wypalania coś tam w gierce dodać lub zmienić
     
  7. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
Wczytywanie...

Poleć forum