1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cicha aktualizacja ??

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez keniek11, Sierpień 26, 2012.

  1. keniek11

    keniek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam xbox 360 z LT3.0 jest podłączony cały czas do internetu.
    Od pewnego czasu nie idą mi nowsze gry takie jak Assassin's creed: Revelations
    Co może pomóc ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Prawidlowe nagranie?
    Opisanie problemu "nie chodza mi" to zadne opisanie.
    Na lt 3.0 nie ma cichej aktualizacji

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  4. keniek11

    keniek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywane Ihasem 124 B
    Wkładam płytę wyskakuje czarny ekran a po chwili płyta nie jest obsługiwana
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    pewnie nie pod swoje lt masz (takowy komunikat mam jak wkladam plyte nagrana pod lt 3.0 sam posiadam lt 2.0) skąd pewność że masz lt 3.0? no i jaki naped ?
     
  6. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    a czy do tego ihasa masz wgrany lt max burner ? a czy obraż gry przepuszczasz przez abgx z odpowiednimi ustawieniami zeby dograł topologie :>?
     
  7. keniek11

    keniek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie nie przepuszczałem przez abgx:/ tak mam wgrany lt max... napęd w xbox-ie to Liteon mam LT3.0 bo wiedźmin na LT 3.0 mi chodził
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Przepusc przez abgx i nagraj.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  9. keniek11

    keniek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zadnej gry nie przpuszczałem przez abgx i kazda chodziła
     
  10. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wiadocznie miales szczescie i sciagales gry przygotowane pod LT+3.0 i dlatego gry chodzily.
    Przepusc przez ABGX i będzie si.
     
  11. keniek11

    keniek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak przepuszczam gry przez Abgx to mi je przerabia na Lt3.0 ??
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak na level 3 autofix w abgx

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  13. keniek11

    keniek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha czyli sciągam grę np na LT2.0 wrzucam ją do Abgx na level 3 autofix i póżniej nagrywam to tak jak zawsze ??
     
  14. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  15. borysek1

    borysek1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    XBOX 360 Slim LT 3,0 PRZESTAŁ CZYTAĆ PŁYTY!!POMOCY!!

    Witam,
    problem Xboxem przerobiony LT 3,0 a mój problem polega na, grałem w gierkę i po chwili się zawiesiła konsole zresetowałem i po uruchomieniu już nie czyta gier pod LT czy tez Orginal.
    POMOCY!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum