1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cicha aktualka Microsoftu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bedeka, Styczeń 4, 2012.

  1. Bedeka

    Bedeka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ostatnio podłączyłem X-boxa pod Live, no i niestety ściągnęła mi się cicha aktualka, czy jedynym rozwiązaniem jest wgranie LT 3.0?, mam LT 2.0 (konsola slim)
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 1980lysy

    1980lysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie, możesz sformatować sobie pendrive i wgrywać na niego updaty do gier z tej strony XBOX 360 Update Center
     
  4. Bedeka

    Bedeka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli mam rozumieć, że do każdej gry osobno trzeba zgrywać? nie ma jakiegoś innego sposobu?
     
  5. Myster7

    Myster7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1980lysy
    Zapomniałeś dodać, że te update'y mają być najstarsze z "danej" gry ;)
     
  6. Myster7

    Myster7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja osobiście nie próbowałem kilka na raz zgrywać, ale możesz spróbować :) Innej opcji nie ma, no chyba, że jak już wcześniej wspominałeś LT 3.0
     
  7. Bedeka

    Bedeka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I za kazdym razem, gdy wlaczam gre musze tak robic?
     
  8. krycha0711

    krycha0711 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szastarka, Poland
    nie musisz, jak wgrasz TU na pena i gra sie uruchomi to automatycznie skopiuje aktualke na dysk, przynajmniej u mnie tak to działa
     
  9. Myster7

    Myster7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak chcesz, żeby grac ci działała to musisz mieć pendrive "wpięty" w konsoli cały czas z update'em.
     
  10. Myster7

    Myster7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    krycha0711
    Ja musiałem mieć pena z TU wpiętego do konsoli jak chciałem grać
     
  11. Bedeka

    Bedeka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzięki za informacje, widzę że nie będzie potrzeby wgrywania LT 3.0, może kiedyś :)
     
  12. 1980lysy

    1980lysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dokładnie, przecież wgranie trwa moment a później pen cały czas podpięty jest w konsoli .
     
  13. krycha0711

    krycha0711 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szastarka, Poland
    ja wgrałem TU do Skyrim'a i BF3 raz i teraz rusza mi bez pena
     
Wczytywanie...

Poleć forum