1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cięcie ścieżek LiteOn v3 dla LT+

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gozdzikowa, Listopad 24, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Witam

    Mam iXtreme LT i chce sobie sflashować do LT+ . Gdy kupiłem xboxa , koleś nie dał mi klucza :/ . Może ktos podać co jest potrzebne do flasha , jak przeciąć ścieżki itd ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    A popatrzeć na forum tak ciężko?
    dział firmware....
     
  4. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Właśnie szukałem i nie znalazłem . A ciężko podać link jak masz ?
     
  5. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
  6. mlody2171

    mlody2171 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak konsola nie jest podatna na JTAG to tylko kosz/cześci.
    Ciężko wejść w firmware i popatrzeć na pierwsze tematy?

    @down
    Jest opcja - JTAG :p
     
  8. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Udupiłeś napęd, na dzień dzisiejszy nie ma opcji.
     
  9. CR_7

    CR_7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej wiem, że zielony jestem ale chcę się zapytać czy metoda boxxdr uszkadza napędy 93050c i czy w każdym przypadku ??
     
  10. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zastanów się, jak by uszkadzała to jaki sens miała by modyfikacja?
    Pytanie powinno brzmieć - czy moge uszkodzić napęd podczas przeróbki? Odp. Tak, jest to bardzo możliwe
     
  11. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    hehe dobre ;]
    Przy tym jest sporo lutowania dlatego najlepiej mieć do tego lutownice punktową, ale da się też normalna transformatorową tylko trzeba umieć i nie zrobić żadnego zwarcia.
    Tak że jak z lutownicą nie miałeś doczynienia i nie masz miernika to lepiej się w to nie baw.
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    lepiej odłoż troszkę kaski i daj komus kto już to robił...........bo jak popalisz pcb to tylko bmw hehe (bedziesz miał wydatek)
     
  13. CR_7

    CR_7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tym raczej nie będzie problemu więc raczej zaryzykuję choć będę musiał znaleźć trochę czasu.
     
  14. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Dokładnie troszkę czasu i spokoju a uda ci się to zrobić samemu. Rób wszystko krok po kroku a bedzie dobrze.
     
  15. GoZu_PlAyEr

    GoZu_PlAyEr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dajcie mu tego linka i po krzyku ;p.
     
  16. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    Przecież link dałem TU... \

    A ta metoda nie jest aż taka trudna, tylko jak komuś się ręce trzęsą (tak jak mi ;P) to będzie trudno... :)
     
  17. Shimaru

    Shimaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jestem w tym zielony, więc proszę o odpowiedź.
    Mam przeróbkę 1.5 (nie mam żadnego klucza, nie wiem o co chodzi z tymi kluczami) napęd Liteon i zrobiłem 3 x dash. Czy będą jakieś problemy z wykonaniem przeróbki na LT+ ??
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    żadnych....
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum