1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cięcie się gry.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukasz1985, Styczeń 4, 2010.

  1. lukasz1985

    lukasz1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wąbrzeźno
    Witam. Mam xboxa w wersji Falcon z sierpnia.Ostatnio nagrałem sobie Darksiders na płycie Omega :mad: bo nie miałem innej,i podczas gry przytnie na pól sekundy,a po paru godzinach potrafi się zawiesic na amen.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    no chyba sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie cyt "nagrałem sobie na płycie Omega"
    i pewnie tu jest problem ...
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Prawdopodobnie napęd w konsoli jest na wykończeniu . Możesz spróbować nagrać na lepszej jakościowo płycie ( Emtec , Verbatim ) ale jeśli problem będzie się powtarzał to czeka Cię albo regeneracja napędu lub wymiana .
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    OMEGA - czy cos wiecej musze pisac?
     
  6. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    A dzieje siętak na każdej twojej grze czy tylko na tej ? Jeśli tylko na tej to odpowiedź jest jedna: Verbatim
     
  7. lukasz1985

    lukasz1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wąbrzeźno
    napęd w prawie nowce konsoli? nie no tylko na tej gierce a i jeszcze na innej ale tez omega tylko tam zwalnia gra reszta verbatim i nic sie nie dziej.Dzis nagram na verbatima i pomecze girke pół nocy
     
Wczytywanie...

Poleć forum