1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ciemny ekran pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekdr, Lipiec 9, 2011.

  1. bartekdr

    bartekdr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lunlin
    Witam mam konsole z LT+ v1.1 jak chce uruchomić gry Fable III, Call of Diuty Modern Warfare 2 to obrazek gry sie wczytuje ale jak uruchamiam to mam czarny ekran:( Zato Assassins Creed Brotherhood sie uruchamia normalnie.
    U brata te gry sie uruchamiają.

    Prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. bartekdr

    bartekdr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lunlin
    Mamy te same dashe i LT
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gdybyście mieli te same dashe i lt to gra by działała.
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Twój brat ma starszy dash .
    I gry są nagrywane bez sektorów AP2.5.

    Ty musiałeś przynajmniej w Crysis 2 grać lub coś z nowych gier i aktualizowałeś.
    Tylko co z tym AC B że chodzi .:?
     
  7. bartekdr

    bartekdr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lunlin
    no właśnie AC Brotherhod chodzi a reszta nie:( wiem ze brat wczesniej uzywal actiwate.iso ale czy do tch gier akurat to nie wiem
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Mają różne napędy.

    EDIT down
    No to nie mam pomysłów.
     
  9. bartekdr

    bartekdr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lunlin
    to znaczy??

    Ja i brat mamy te same napedy jesli o to chodzi Lioteon
     
Wczytywanie...

Poleć forum