1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Cienie w DashBoard

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zernat, Styczeń 3, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam. Mam pewien problem z dashboardem. Właśnie piszę z nowego monitora 23 Cale FULL HD :yeye: i gdy przestawiłem na rozdziałkę Full HD w Xbobie to w dashboardzie są ogromne cienie za każdą literką. Wiem że gdzieś był już taki temat ale nie mogę znaleźć :( Błagam pomóżcie mi. Jak mogę się ich pozbyć ?

    PS. I mam jeszcze jedno pytanie. Po zakupie okazało się że ten monitor (LG Flatron) ma odświeżanie 60 HZ. Na razie zmniejszyłem jasność ale od patrzenia na pulpit dosłownie oczy mi wypływają ... co można z tym zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jakim kablem masz podpięty xbox z telewizorem??

    Ja jak na początku podpiąłem do 32calowego telewizora lcd zwykłym to cienie były ogromne i raziło cholernie po oczach ;P
     
  4. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Podpięty mam kablem D-Sub. Kupiłem na Alegro + przejściówka żeńsko-żeńska i do tego podłączam kabel od monitora. Na starym monitorku CRT podłączanym tym samym sposobem było ok.
     
  5. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz kupić porządny kabel - ten od Microsoftu albo BigBen.
     
  6. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Odświeżanie 60hz jako monitor od komputera... Ehhh.... Nawet nie wiesz jak zrąbałeś sprawe. Fakt na konsoli odświeżanie 60hz w żaden sposób nie przeszkadza, aczkolwiek na kompie 70 Hz to minimum zeby komfortowo korzystać z monitora.
     
  7. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak masz wejscie hdmi to polecilbym ci kupno takiego kabla. Bo D-Sub sprawdza sie dobrze tylko przy crt
     
  8. Zernat

    Zernat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Ale na starym monitorze wszystko było w porządku.



    A co do tych 60Hz to teraz się zorientowałem. Ale wydaje mi się że każdy monitor Full HD ma tylko 60 Hz ...
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Masz takie cienie bo masz za duza rozdzialke jak na kabel DSUB.Kum DVI/HDMI i bedzie git
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum