1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Cięzki problem :(] Błąd przy odczycie oryginalnych płyt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebawujek, Maj 6, 2011.

  1. sebawujek

    sebawujek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. xboxa mam od pewnego czasu , jednak jestem jeszcze lajkiem jeżeli chodzi o oprogramowanie czy przeróbki .

    Xboxa mam przerobionego . Wszystko było ok , ale od pewnego czasu odczytuje mi tylko nagrywane płytki. Ilekroć chce odpalić oryginalną płytke pokazuje sie tylko komunikat "wysuń napęd" Jest to wina napędu czy oprogramowania ?

    Moze pomocnym w rozwiązaniu problemu bedzie , iż przed nagraniem płytki, obraz pat****e na wave 3.


    Z góry dziekuje za porady .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wina napedu.
    Sprobuj kalibracji.
     
  4. sebawujek

    sebawujek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    czyli mam rozkrecic klocka i recznie ustawic napęd ??

    tylko chdozi o to ze przez dlugi czas plytki chodzily normalnie i nagle mu cos zaczęło odwalac :(

    btw nie moge zdjąc podstawki od dysku . nie wiem czu tu sa jeszcze jakies dodatkowe zatrzaski...
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  6. sebawujek

    sebawujek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    No tylko wlasnie ja mam jakies troszke inne te zatrzaski ;/

    zaczekaj wrzuce zdjęcie
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. sebawujek

    sebawujek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    http://www13.speedyshare.com/files/28322682/download/Foto.pt.name.He.0224.jpg to jest cos takiego i tam sa jakies troszeczke inne zatrzaski . Looknij jak mozesz

    Dobra z tym sobie dałem rade ;D

    Kurde. W tym poradniku z gumka recepturka nie ma fotek . Mogl bys podrzucic jakis "swierzszy" , gdzie foty jeszcze nie wygasły ?



    Czyli co dokładnie powinienem zrobić aby ponownie napęd działał jak powinien ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum