1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ciuchy do Avatara

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez cayman, Listopad 17, 2009.

  1. cayman

    cayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za pomoc z awatarem, ale jeszcze troche was pomęcze... Czy poza nowymi kolorami do fryzur mozna coś za darmo odblokować? bez łączenia do xbl?... I czy musze mieć dysk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ronson

    Ronson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli nie podłączysz sie do XBL to nić więcej nie odblokujesz :] Nie musisz mieć dysku aby pobrać coś do Avatara, chyba karta pamieci wystarczy.:D
     
  4. cayman

    cayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak do takiej operacji jak tam koleś pisze potrzebny jest HDD

    a sory że pytam po co ci tak wypasiony avatar jak i tak z live się nie łączysz sima chcesz robic ?
     
  6. cayman

    cayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chce się połączyć ale nie wiem jak ... :s ...
     
  7. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to jak się podłączysz po takiej operacji to długo nie pograsz
     
  8. cayman

    cayman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chce sie dowiedzieć jak połączyć się z xbox live... poustawiac recznie te wszystkie ustawienia mam neta bezprzewodowego .
     
Wczytywanie...

Poleć forum