1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CK3 do unlock dziewiczego Liteon 74850C niepotrzebny?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez the_bart123, Marzec 20, 2010.

  1. the_bart123

    the_bart123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przeczytalem ze CK3 nie jest potrzebny do unlock dziewiczego Liteon 74850C

    pisza tak ze potrzebny jest tylko po to zeby konsola nie zapisywala gdzies tam ze zostala wlaczona bez czytnika co moze zostac wykozystane w przyszlosci do wykrywania modyfikowanych konsol = ban

    1. wystarczy tylko probe bo pelnego unlock dziewiczego Liteon 74850C - tak?

    2. tak tylko - jesli kombinowalem z moim czynikiem bez probe i CK3 i podlaczylem ja do PC przez SATA to pewnie juz to zostalo odnotowane w konsoli i tak czy siak niepotrzebne mi jest CK3?

    Z gory Dziekuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ten model najlatwiej i najszybciej przerabia sie na CK3 ;)
     
  4. the_bart123

    the_bart123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jestem twardy i niespieszy mi sie :)

    czy musze miec CK3 do unlock? Bo nie chce jednorazowo wydawac kupe pieniedzy na CK3
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nigdzie w konsoli nie zapisuje sie ze byla uruchomiona bez czytnika. zrob sobie probe i bedzie dzialac.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Nexicoll
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    247
  2. Kanoniers
    Odpowiedzi:
    12
    Wyświetleń:
    422
  3. dudi2000
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    1566
  4. Net5kY
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    952
  5. Net5kY
    Odpowiedzi:
    13
    Wyświetleń:
    1480

Poleć forum