1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

clean

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez deffc0n, Listopad 5, 2009.

  1. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Przeciez temat juz istnieje po co zakladac kolejny ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. flesiek

    flesiek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    nie znalazlem wiec napisalem!
    bawil sie ktos juz tym?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    U mnie działa bez problemu. Mam nowe Lipsy i spokojnie pokazuje wszystko na zielono
     
  6. Toto

    Toto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest to tylko nakładka która jest nieoficjalna, w czasie czekania na bulit v1.02. Tak przynajmniej jest napisane w pliku info ;)
     
  7. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ABGX z wave-4 działa w 100% :D
    [​IMG][/URL][/IMG]
     
  8. Luk4sPL

    Luk4sPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdzał ktoś obraz Modern Warfare 2? Jesli tak, to ktorą wersję? Chodzi mi o to, żeby sprawdzić która wersja jest bezpieczna do grania online (na BenQ 1.61).
     
  9. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    XBOX360 ISO


    nowy ABGX to jest mod .. i nie jest on wypuszczony przez team abgx.
    Podobno rozpiepsza totalnie obraz i raportuje do m$
     
  10. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
  11. Luk4sPL

    Luk4sPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Chyba lepiej poczekać na Build'a.
     
  12. HungryMan

    HungryMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Nie wierz w bajki o sprawdzaniu ABGXem i bezpiecznych kopiach do grania online. Zawsze sprawdzałem, nigdy nie grałem przed premierą i co wielkie g**** Bana przytuliłem.
     
  13. Luk4sPL

    Luk4sPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    A na jakim firmware dostałeś bana?
     
  14. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przeciez ma napisane 1.6. Pozatym fw nie ma znaczenia juz bylo 100000 razy. Piracisz banik. Graj na orginałach live albo offline na piratach.
     
  15. Luk4sPL

    Luk4sPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    To, że ma teraz 1.6 nie znaczy, że bana dostał jak miał 1.6. Zresztą nie napisał kiedy dostał bana. Czytaj ze zrozumieniem.
     
  16. mad fox

    mad fox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam pytanie ma fw 1.61 i sciagnolem teraz abgx na wave 4 mam pytanie dostane bana jak bede gral w modern warfare 2 po premierze????
     
  17. Shark

    Shark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    zapewne prawidłowy Abgx360 wyjdzie odrazu z premierą 1.61 liteon :p

    P.S wiadomo już kiedy ta premiera, podobno ma być jutro :p
     
  18. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wole poczekać na oficjalną wersje.
     
  19. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    W to nie wierze
     
  20. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    warto go instalować to znaczy starego usunąć a tą wersje co wczoraj wyszła zainstalować?bo są pogłoski,że to jakiś mod i ino psuje obraz gry.

    jak on jest sprawdzony to poproszę o link do niego bo z dwóch źródeł pobrałem i zajmował tylko 14kb tak mało proszę o link z nim.
     
  21. DF Apache

    DF Apache Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wien
    Coś jest na pewno nie tak,sprawdzałem przed chwilom obraz Modern Warfare 2 RRoD i zajmował 7,5GB po przeskanowaniu tym noweym Abgx360 zajmuje 7.3GB gdzie się podziało 200MB.
     
Wczytywanie...

Poleć forum