1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Clone cd trial i co dalej

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 77rpm, Styczeń 4, 2012.

  1. 77rpm

    77rpm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    macie jakiś sposób na skasowanie traila by zainstalować go ponownie ? Ew jak aktywowaćclona ? Ściągałem całą masę wersji wraz z aktywatorami ale nie wiem jak go aktywować... u mnie nie działa. Będę wdzięczny za pomoc bo nigdzie nie mogę tego znaleźć i sobie poradzić, a imgburn zmarnował mi już dość płyt. Nagrywałem clonem i na trialu nagrywało się pięknie.
    Mój aktywator wygląda tak :

    [​IMG]

    Co z tym zrobić ? Jak sprawić by Clone działał ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wpisać w google keygen clonecd (nr wersji i szukać) albo kupić od producenta
     
  4. 77rpm

    77rpm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam keygen ale nie widzę w clonie nigdzie miejsca na wpisanie seriala... Mogę tylko łączyć się ze stroną producenta i nic więcej.
    P.S. Gdybym chciał kupić od producenta to raczej bym nie pisał tutaj i nie chciał go użyć do wypalenia pirackiej gry na xa :) ;)
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    w katalogu masz plik RegCloneCD.exe tam się to robi
     
  6. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wysłałem ci na pw co i jak :)
     
  7. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    Mam ten sam problem ktoś pomoże ??;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum