1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Clonecd nie widzi pliku .dvd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez anips, Luty 16, 2010.

  1. anips

    anips Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kato
    Bardzo proszę o pomoc !! ....Jak w temacie, nie mogę wypalić płyty przez cloncd nie widzi on pliku dvd ( pisze , że nie może otworzyć pliku layerbreake=1913760 , nie można odnaleźć określonego pliku ) . Problem pojawia się przy każdym obrazie ( nawet przy obrazach , które już kiedyś nagrałem ) . Nie wiem jak rozwiązać ten problem ;/ . Chciałem również zapytać czy bezpiecznie jest zawsze patchować obraz na wave 2 nawet jeśli mamy nowszy ixtream ..... za odpowiedź z góry dziękuję i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. anips

    anips Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kato
    widzę , że tu zaglądacie ale czy ktoś umie mi coś doradzić ??
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Sprawdzasz obraz gry w abgx360 ? Spróbuj odinstalować i zainstalować od nowa inną wersję clonecd lub : Spróbuj nagrać innym programem np. Xbox backup creator nie potrzebuje on pliku *.dvd do wypalenia płyty , tu masz ten program ( Hotfile.com: One click file hosting ) lub imgburn , choć tego programu nie polecam bo potrafi wywalić dziwne błędy podczas nagrywania . Paczowanie ma sens przy starszych ixtremach . Na 1.61 nie potrzeba paczować gier bo każda gra odpali a na 1.6 najlepiej używać activate.iso
     
  5. anips

    anips Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kato
    niestety ale nie umię sprawdzać abx - jeszcze nie doszedłem do tego :) . jakiś link mogę prosić z tematem ... p.s. no ale czy sam plik .dvd mógłby być niewidoczny przez cloncd jak iso bylo by zepsute ?? , poza tym nawet nie widzi mi gier które już kiedyś wypalałem
     
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  7. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Jak masz okienko z wyborem plików to w prawym dolnym rogu pokazuje jakie rozszerzenia plików ma wyświetlać - zmień na wszystkie i będziesz miał Twoje .dvd
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  9. bendet22

    bendet22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zacznij nagrywac ImgBurn duzo lepszy jest
     
  10. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Xbox Backup Creator jak kolega wyzej napisal i tylko on :D jest to program stworzony wlasnie po to aby nagrywac plytki na Xa takze daj sobie spokoj z Clone CD :p A co do ABGxa to lepiej sie naucz bo zal plytek troche, no chyba ze msz tyle kasy :)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. reaktywa
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    1600
  2. janas34
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    323
  3. kalki4
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    661
  4. macieeek
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    272
  5. KacperX360
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    1236

Poleć forum