1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CloneCD - problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gazda36, Listopad 28, 2011.

  1. gazda36

    gazda36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Chciałem wypalić grę (XDG3) przez CloneCD. Ale gdy płyta zaczyna już sie nagrywać wyskakuje błąd: "Zapis do HL-DS-TS DVD RAM GSA-4167B nie powiódł się" i płyta wysuwa się z napędu. Płyty jakich używam to oczywiście VERBATIM-y. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opaeal2

    opaeal2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kumpel miał tak z płytami CD okazało się, że nagrywarka nie chciała już nigdy nagrywać płyt CD.
     
  4. gazda36

    gazda36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To nie to. Własnie nagrałem kilka mp3 na DVD-RW. Co prawda zwykła 4,7 ale to chyba bez różnicy.
     
  5. arasz

    arasz Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moze nagrywarka juz nie chce nagrwyac,ale wiesz co sproboj przez imgburna
     
  6. opaeal2

    opaeal2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jest różnica.
     
  7. gazda36

    gazda36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak przez imgburn działa. Tylko nie wiem czy się nagra tak jak ma być bo dużo ludzi o tym pisze dlatego chciałem przez clonecd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum