1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CloneCD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Hawx, Lipiec 14, 2012.

  1. Hawx

    Hawx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam,pobralem program CloneCD5 3.1.0 Pl ,ale nie umiem sie nim obslugiwac,szukalem w szukajce ,ale nie umiem tego znalesc.zapodajcie jakis tutorial najlepiej,z góry dzieki. :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Przecież prostszego w obsłudze programu to chyba nie ma. Wybierasz zapis obrazu, wskazujesz plik DVD, prędkość 2x-2,4x i nagrywasz

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Jak można nie umieć oddalić tego ???

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Hawx

    Hawx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    heh,sory,aale to moje pierwsze nagrywanie gry i nie chce popelnic zadnego błędu. czyli mam dać tą pierwszą ikonke (odczyt CD i zapis jako plik z obrazem plyty? aha i nie zmieniac nic w ustawieniach? i gdzie ustawic predkosc ,bo w ustawieniach nie ma tej opcji.
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Jak już wybierzesz co chcesz nagrać to wszystkie ustawienia w następnych oknach będą. i tam masz prędkość itp

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ogolnie zmien na imageburna clone sie nie nadaje do xgd3 moim zdaniem :)
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    IMG burn i według tutka, który znajduje się na forum.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. reaktywa
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    1596
  2. janas34
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    323
  3. kalki4
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    661
  4. macieeek
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    269
  5. KacperX360
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    1232

Poleć forum