1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co blokuje BAN?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nicke2, Grudzień 12, 2013.

  1. nicke2

    nicke2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam.
    Otóż moje pytanie brzmi czy ban blokuje tylko xbl (czyli multiplayer) czy może także blokować dysk (czego skutkiem jest brak możliwości zapisywania SAVE'ów gry)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    z tego co mi wiadomo nie blokuje dysku , ale to chyba zależy od przeróbki . Ps: mogłeś się spytać w poprzednim temacie ;)
     
  4. nicke2

    nicke2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jak mam LT 3.0 to mogą zbanować dysk ? .

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    M$ już raczej nie blokuje dysków. Można dostać blokadę na konsolę albo profil. Jeżeli na konsolę to już można zapomnieć o grze online oraz o gwarancji producenta (jeżeli jest). W przypadku blokady konsoli, można dalej grać w trybie offline.
     
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko gre na xbox live blokuje.
     
  7. nicke2

    nicke2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    No to tak naprawdę nic do stracenia nie ma. Nie?

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  8. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    blokuje tylko XBL (0 neta w konsoli)
     
  9. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    jak masz lt 3.0 i dasha 2.0.16537. to podobno nie zablokują
     
  10. nicke2

    nicke2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    No ale żeby nie dostać bana to też nie można się łączyć . Więc jak mówiłem "nic do staracenia"

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  11. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
  12. nicke2

    nicke2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli grać i się nie przejmować?

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  13. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    No ja grałem i się nie przejmowałem ale mam słabego neta i nie gram dopiero za 2 tyg będę grał i się nie przejmował jak nie będzie mnie w domu ;) . Tak więc graj i się nie przejmuj :D
     
  14. nicke2

    nicke2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Okej ;) Jeszcze chciałem się zapytać czy gra przez xbl zużywa dużo transferu internetu. Mam iplusa radiowy, transfer 6gb.

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli będziesz poprawnie wypalał kopie gier 1:1 i nie grał w gry przed premierą to szansa na otrzymanie bana jest bardzo niska.
     
  16. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    no to się wypuściłeś ;P ja mam t-mobile 8 gb i nawet nie próbuję podpinać bo wiem ile to ciągnie ;)
     
  17. nicke2

    nicke2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Czyli dużo zużywa czy mało bo nie rozumiem :p

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
  18. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Czyli raczej dużo :p

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
  19. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    nom dość sporo delikatnie mówiąc . może już nie samo podpięcie do xbl i granie bo jak byś grał z godzinę dziennie i ograniczył korzystanie z internetu na kompie to by ci starczyło aktualizacje są najgorsze bo mają od 8 mb do 1 gb na przykład . zależy też wszystko od prędkości internetu im szybszy tym więcej ciągnie z limitu . Najlepiej wykonaj własny pomiar ile ci żre :D
     
  20. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gdzieś na necie przeczytałem, że niby godzinna rozgrywka na XBL pobiera ok. 100 MB transferu ale jest to nie potwierdzone. Musiałbyś sam sprawdzić.
     
  21. nicke2

    nicke2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Okej ;) Dzięki :)

    Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum