1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co byście wybrali za ta kwote.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tkh, Sierpień 15, 2010.

  1. tkh

    tkh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam do wydania 800 zl ma konsole.

    Za ta cenę można dostać arcade i slim 4gb bo elite juz nie?.

    Jaka wy byscie wybrali konsole i dlaczego wlasnie ten wybor ? A moze jakies inne propozycje ?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Rozumiem że chodzi Ci o nową konsolę. To zależy, po pierwsze czy chcesz przerobić czy nie, jeśli tak to tylko starą wersję, slimki nie da się na dzień dzisiejszy.
    Jeżeli nie chcesz przerobić a dalej się wahasz, to starego arcade można kupić o około 200zł taniej, i za te zaoszczędzone pieniądze możesz dokupić już np. dodatkowego pada, dysk, czy co tam chcesz.
    Po za tym slim ma kinect ready, wifi, jest mniejsza i cichsza, chociaż niektórzy narzekają na głośny zasilacz.
    Ja proponuję starszego arcade, ze względu na sprawdzoną konstrukcję, a także niższą cenę.
     
  4. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja bym wybrał slim bo jest niby bezawaryjna i jest ggotowa na kinect . dysk zawsze możesz dokupić jak uzbierasz troche kasy.
     
  5. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Każda konsola będzie obsługiwała kinect a nie tylko slimy.
    Bierz Slima jeśli wyłapiesz jakiegoś za tą kasę.
     
  6. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    każda konsola będzie obsługiwała kinekt ale w innych wersjach oprócz slim trzeba będzie dokupić zasilacz do kinekta
     
  7. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Slim - 250GB
    Nowy Arcade - 4GB
    Arcade - 256MB
    Elite - 120GB

    Każda wersja będzie obsługiwała Kinect'a w tym Core i Premium lecz trudno jest je jeszcze kupić w zwykłym sklepie. Już dawno nie są produkowane. Nowego Arcade 4GB, który już wkracza zamówisz w pre-orderze bez gier za 799zł, a z grami 849zł. Nowego slima bez gier znajdziesz za 1000zł, a z grami 1024zł więc bardziej się opłaca go kupić z grami. Elite z grami za ok 850zł. Zwykłego Arcade za 659zł z grami. Można do niego dokupić dysk.

    Dyski ze starszych wersji konsoli nie pasują do dwóch najnowszych czyli slima i Arcade 4GB. Do Arcade można będzie dokupić dysk bo 4GB jest wbudowane.
     
  8. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    do wymiany plików ze starych dysków na nowe od slim jest jakiś kabel do wymiany plików
     
  9. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chodzi Ci o kopiowanie osiądnięć, save'ów, gier demo? Jest opcja Odzyskaj Tag Gracza. Wszystkie savy i osiągnięcia przechodzą Ci na nową konsole. Po prostu masz ten sam profil. Dema i takie tam najlepiej przez pendrive'a.
     
  10. tkh

    tkh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi oczywiście o nowa konsole.
    1.Ile czasu minelo od premiery konsoli(chodzi o te modele wczesniejsze) az zostala zlamana ?
    2.Czy w nowym arcade slime jest roznica chodzenia maszyny gdy gra jest odpalana z dysku(+plyta) lub z płyty ?
     
  11. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Nie mam pojęcia.
    2. W wersjach wcześniejszysz konsoli gdy grało się z dysku konsola chodziła ciszej i napęd nie był używany. Zawsze jednak płyta musi być w napędzie. Chyba, że ma sie odpowiednią przeróbke JTAG. W nowym chodzi raczej tylko o napęd bo konsola działa cicho. W nowych wersjach jest cicho z płyty i z dysku. Od razu mówie, że jedna gra może zajmować nawet 7GB!
     
  12. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Dość szybko. W granicach kilku miesięcy. Później wprowadzili litki i znów był problem, ale po czasie i z tym dali rade.

    Różnica będzie zawsze choć na NewXbox jest mniejsza niż na Oryginal.
     
  13. tkh

    tkh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na razie nie mozna dostac dysku do nowego slima, ale to dopiero nad kupnem bym pomyslal na swieta, te 4gb do zapisow wystarczy rozumiem ?;]
     
  14. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja naszczęście się dowiedziałem o Xbox 360 slim :)
    I chyba kupuję właśnie slim a nie elite z tego powodu że jest świeża. Ale wacham sie nad slim 4gb a slim 250 gb.
     
  15. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kup sobie 250 gb. zawsze można sobie jakieś dema pościągać lub zrzucić sobie co innego
     
  16. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    4GB to az za duzo na zapisy ;) zapis zajmuje kilka-kilkadziesiat mega
     
  17. Bartii

    Bartii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Darmstadt
    ja na twoim miejscu brałbym slim'ka 250 gb
     
  18. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Bierz elite dołożysz te 50zł ale masz 120 gb :] i taką samą technologie bez wi-fi
     
Wczytywanie...

Poleć forum