1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co chwile mnie rozłącza jak chce pograć przez neta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mixeer007, Kwiecień 29, 2011.

  1. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    witam, jak jestem w xbox menu, to elegancko mam polaczenie, natomiast, jak wchodze do gry np, w bc2 i chce sie polaczyc, to łącz łączy i nagle "utracono polaczenie z serwerami EA" czy to wina zlego ustawienia konsoli czy jak wie ktoś może ??

    co więcej na poczatku jak wchodze do gry to mnie rozlącza z xbox live ;/ łącze sie ponownie i działa, ale nie moge dołączyć do żadnej gry . . . ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kyron

    Kyron Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    363
    Polubienia:
    207
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miałem to samo wczoraj wieczorem przez jakąś godzinę,próbowałem do znajomych lub nie się wbić i wywalało,czasami w środku rundy.Ale z tego co się zorientowałem to wszystkich więc o nie wina łącza tylko serwerów.Rest konsoli pomagał jakoś.
     
  4. play

    play Banned Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    uk/pl
    Tez to miałem odczekałem trochę kilka minut i znowu można było meczyk w necie zagrać.
     
  5. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    zauważyłem ze kiedt usunłąłem dodatek Vip MAP PACK 7 to działało, gdy znowu go pobrałem to przestało dziłać- to somo co wczesniej.
    dodam ze kod vip mam ten darmowy co byl kiedys do pobrania
     
  6. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Moga to być równie dobrze tak jak koledzy wyżej powiedzieli kłopoty z serwerami u nich bo ostatnio dość często się to zdarza u większości osób , ze podczas gry tracą połączenie z serwerem lub na chwile co raz zeruje im rangi po czym wracają do normy
     
  7. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    ale najgorsze jest to, że ja sie jeszcze anir az nie połączyłem online, natomiast, grłem wczęśniej w BC2 online, zanim wykupiłem gold (na miesiacu prubnym), potem miesiąc rpzerwy miałem, i chce grac i lipa . . .
     
  8. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    trochę to dziwne od 3 dni każda gra uruchamiana żąda jakiejś nowej aktualizacji (nie wiem może nowy dash ) (nawet gra z 2008) jeśli ja wyłączam wtedy wylogowuje mnie z live pewnie i wy macie to samo, z tego co u siebie widzę bez tej aktualizacji w live niema szans zagrać
     
  9. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    ***
     
  10. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zresetuj internet:)
     
  11. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    juz to robilem z milion razy;/ dodatkowo jeszcze pamiec podreczna resetowalem i trick z zmiana daty i nie pomaga nic ;/
     
  12. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    zauważyłem jeszcze że jak dołączam do gry do znajomego to czasem uda sie dołączyć ;D natomiast jak chce sam zagrać i dam "dołącz do gry" to ciągle ten komunikat :(
     
  13. o4ka

    o4ka Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moze odblokuj porty(otworz NAT)
     
  14. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    mam dodanego xboxa do listy DMZ . . .
     
  15. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kolego nie pyta cie czasem gra o aktualizacje do danej gry?? jak napisałem wyżej miałem to samo co ty każda gra z która masz możliwość łączenia sie w live w moim przypadku po włożeniu płyty i zalogowaniu wylogowywało z live aktualizacja do każdej gry z osobna w którą chce grac pomogła może to ci pomoże co napisałem
     
  16. mixeer007

    mixeer007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    wiem, o co chodzi, zrobiłem już te aktualizacje i nie wywala mnie z live gdy wchodze do gry, tylko nie może połączyć z serwerami od EA, a widze ze znajomi graja, wiec to raczej cos u mnie jest nie tak . . . tlko nie wiem co moge zrobic, napisalem do EA suppot, ale kazali podać jak narazie swoje dane, gamertag, email, i date urodzenia, czekam na dalszy rozwój sprawy . . .zzz


    myślałem że ktos może od was miał to samo . . .
     
  17. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    DO BF2 jest aktualizacja która ma 1.5gb bez niej nie zagrasz na live i nie dołączysz do żadnej sesji praktycznie nie zawsze ta aktualizacja wybija sie sama w moim przypadku tak bylo wszedłem na ta zakładkę w grze BF rynek czy jakoś tak bo nie pamiętam i tam możesz włączyć pobieranie aktualizacji gdy się ona dokona będziesz śmigał ale to tylko w przypadku BF 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum