1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

co dalej po przerobce rgh?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DeeJay1, Luty 15, 2012.

  1. DeeJay1

    DeeJay1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam przerobke RGH i moje pytanie brzmi jak zainstalowac nieoryginalne gry na dysku zewnetrznym lub po prostu na dysku xboxa? albo jesli to jest niemozliwe to jak w nie grac ?
    i jak jest z grami ktore mam na dysku przenosnym ? moj xbox ich nie wykrywa.
    czytalem wiele na tym forum ale nic z tego nie rozumiem.

    zakladam temat ponownie poniewaz modek zamknal poprzedni, dajac link do tematu ktory tak naprawde nie ma nic wspolneog z moim problemem.

    takze tego tematu prosze nie kasowac dopoki nie napisze ze uzyskalem odpowiedz na moje pytanie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. DeeJay1

    DeeJay1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przeczytalem te tematy chyba po 5 razy juz wczesniej i naprawde nic z tego nie rozumiem...
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    no to niestety juz twoj problem :(
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Niestety, tak jak kolega wyżej więcej Ci nie pomogę, nie będę przecież pisał Ci tego samego co jest w tych poradnikach napisane, to nie ma sensu.
    Bez obrazy ale ile Ty masz lat że nie umiesz korzystać z poradników.
     
  7. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz je przeczytać dokładnie, wiem ile w poszczególnych tematach jest postów, więc usiądź i poczytaj wszystkie, bo jak przeczytasz 1/4 to nic z tego nie zrozumiesz :grumpy:

    Pozdrawiam lakiluk2424
     
  8. DeeJay1

    DeeJay1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ehh... dla mnie to czarna magia, poddaje sie w takim razie... szkoda tylko kasy bo zaplacilem za to 80 Euro, a moglem zrobic LT 3.0 gdzie wszystko robi sie o wiele prosciej...

    dzieki za probe pomocy.
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jaka jest to wersja konsoli ? :)
     
  10. DeeJay1

    DeeJay1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    XBOX SLIM, data prod 11 marzec 2011
     
  11. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Lt 3.0 o wiele łatwiejsze, może i tak. Ale jak nie grasz na live nie opłaca się robić LT 3.0, wiemy jak szybko wychodzą aktualizacje (nowe zabezpieczenia) i jeżeli masz dość kasy na przeróbki to śmiało:biggrin:
     
  12. DeeJay1

    DeeJay1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie gram na live, nie gralem i grac nie bede :p co mi z tego ze zaplacilem za RGH 80 euro jak i tak nie potrafie zgrywac na dysk nieoryginalnych gier (oryginalne potrafie)
    w LT 1.9 pamietam wszystko bylo proste, zrzucanie pliku na plytke w imgburn i wszystko dzialalo, a jesli chodzi o RGH to jakas wiedze, chociaz minimalna miec trzeba.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    to nie zgrywaj z plyt tylko kopiuj na dysk zew usb. jeden prosty program eyapkowac gre i skopiowac. nie rozumiesz tego to sprzedaj konsole i zrob lt 3.0
    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  14. DeeJay1

    DeeJay1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    coz, tak tez chyba zrobie...

    prosze o zamkniecie tematu.
     
  15. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W poradnikach masz wszystko ładnie napisane, krok po kroku. Wydaje mi się, że twoja niewiedza wynika tylko i wyłącznie z braku większego zaangażowania i zainteresowania tematem. Najpierw chociaż spróbuj wykonać czynności w tutorialu i w momencie, gdy natkniesz się na jakiś problem/błąd zakładasz temat na forum, a na pewno ktoś pomoże. Pisząc, że nic nie rozumiesz i nie wiesz robić, nie masz co liczyć na uzyskanie konkretnej pomocy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum