1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

co do 50zl?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Bandzioch, Maj 3, 2009.

  1. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. martini

    martini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gniezno
  4. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    I jeden i drugi to istny kał . Albo Bigben , albo oryginal M$ . Sam mam m$ , za ktory dalem 32zl :D
     
  5. bartek7220

    bartek7220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WKZ
    Jeśli ktoś nie ma monitora HD to wystarczy ten za 20zł.
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    kabel vga za 20zl?cie chyba pogielo,jakosc bedzie taka ze mucha niespojrzy-.-
     
  7. RzezniQ

    RzezniQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co do kabla VGA to faktycznie lepiej kupić dobry. Tanie chińczyki dają fatalny obraz (nieostry z "cieniami" i ogólnie mendowaty). Nie ma co się dziwić bo po rozpruciu środek wygląda jak lutowany po pijaku. Warto je kupić jedynie po to by wyprowadzić dźwięk optykiem lub stereo.
     
  8. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    Monitor mam asus 19lcd splendid max 1440x900 . To nie sadze zeby wydawac do niego az 89zl + przesylka to juz stowka wyjdzie . Czy na tym vga obraz bedzie gorszy od composite dolaczonego do arcade ?
    ps. mam jescze tuner tv w pc. tam sa chcinche ale max rozdzielczosc bynajmniej jaka mam do wyboru to 768x640 czy cos podobnego . Wiec nawet nie bralem sie za podlaczanie do tego xa.
     
  9. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
  10. martini

    martini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gniezno
  11. bartek7220

    bartek7220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WKZ
    LUDZIE!!! Wy to odrazu chcecie kosmiczne efekty. Ja kupiłem ten za 20zł i nie jest tak tragicznie. Niektórzy naprawdę przeginają. Ta taniocha wystarcza, tym bardziej, że nie masz monitora HD. Jeśli masz pytania to napisz na gg: 10686979 mogę Ci pokazać zdjęcia z gry.
     
  12. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    racja też mam ten najtańszy . obraz wcale nie jest zły a powiedział bym że nawet bardzo9 dobry i ja jakoś żadnych niedociągnięć nie widzę, co najwyżej na dotyk trochę dziwny ale ja w jakości różnicy nie widzę obraz czysty tak jak bym na kompie grał
     
  13. bartek7220

    bartek7220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WKZ
    No bo niektórzy to muszą zaraz mieć full wypas. Kiedyś na ekranie były tylko 2 kropeczki i piłka i się grało, a teraz jest obraz naprawdę super nawet na kineskopach a ludziom i tak mało.
     
  14. evk

    evk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sam mam takiego Speedlinka i nie narzekam, zadnych znieksztalcen, duszkow czy innego gowna nie zauwazylem, ani na 19" CRT i tak samo na 40" FHD LCD, tak wiec imo mozesz brac bez obaw.

    no i ja dalem ponad pol roku temu 49zl :s
     
  15. noox

    noox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak masz DVI-D w monitorze, to kup kabel HDMI - DVI (cena nie gra roli, duzo tego na allegro) ale zeby miec dźwięk to musisz rozebrać kabel composite a dokładniej tą wtyczkę
     
Wczytywanie...

Poleć forum