1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co dokupić?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Majonez, Styczeń 3, 2010.

  1. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W tym tygodniu powinna przyjechać UPS'em nowa Arcade. To mój pierwszy Xbox, ale do czynienia z x'em już miałem sporo i wiem, że przyda się coś dokupić. Nie chcę jej flashować, bo chcę sobie pograć XBL.
    Doradźcie mi, co dokupić(Pad i kabel HDMI to pewne :D i router(ale jaki w rozsądnej cenie oO))
    Dzięki z góry.

    PS. Tytuły gierek (na dwóch graczy :d) też się przydadzą :)

    PS2. I jak to jest, bo moja kuzynka mówiła, że nie mogła grać XBL, bo "nie ma licencji na Polskę" Jak to wygląda
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pad jest w zestawie. Kup dysk - najlepiej 60 GB. Nie za dużo, ale też nie za mało, a warto - i konsola będziesz ciszej chodzić i gry będą szybciej się ładować i wczytywać tekstury (różnica kolosalna w przypadku GTA). Do gry w sieci może jeszcze headset, wygodny fotel i jakieś*piwko. :) Live w Polsce nie ma, ale zakładasz konto na inny kraj i możesz normalnie grać.
     
  4. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale drugi pad :D
    A można zrobić jakoś HDD z takiej komputerowej 3,5 '' ?
    Dzięki.
     
  5. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak to arcade to dokupilbym dysk albo chociaz karte pamieci 512mb
     
  6. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cóż kolega Dejw powiedział za mnie wszystko.
     
  7. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dysk i hadset
     
  8. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki, do zamknięcia.
     
  9. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Skoro powiedzial za ciebie wszystko to po co spamujesz i nabijasz bezsensowne posty...??
     
  10. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A ty poco nabijasz posty, jeżeli moderatorom się to nie spodoba to usuną...
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Co do grania online to oczywiście da się pograć . Wystarczy w konsoli w ustawieniach systemu zmienić kraj na np. UK lub USA i po problemie . Co do tytułów gier to zobacz parę tematów wcześniej był temat o grach dla dwóch i czterech graczy . Co do dokupienia czegoś do konsoli to oczywiście dysk twardy z 60GB ( rzecz właściwie obowiązkowa , szkoda że nie kupiłeś od razu z dyskiem twardym koszt byłby nieco niższy niż kupno osobno , w sumie nie chcę być złośliwy ale mogłeś kupić wersję premium , trochę droższa ale w ogólnym rachunku taniej wyjdzie niż dokupywać osobno dodatki do wersji Arcade ) no i jak chcesz grać z kumplem lub dziewczyną to przydałby się drugi pad .
     
Wczytywanie...

Poleć forum