1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

co jest nie tak...zdjecia i opis problemu z BF bad company

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tomasz222, Marzec 1, 2009.

  1. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    pobierane od Wreki..i nie wiem co jest nie tak....stracilem plyte i mam teraz pytanie jak nagrac zeby dzialalo bo pierwszy raz mi sie cos takeigo przytrafilo.......gra sie pobrala bez problemu ...jak rozpakowalem to w folderze pojawilo sie cos takiego ImageShack - Image Hosting :: 01032009a.jpg nie widzialem pliku dvd wiec kliknolem na pierwszy plik w tym foldzerze co jest na zdjeciu i zaczelo na nowo wypakowywac ..i w efekcie koncowym powstalo to ImageShack - Image Hosting :: 01032009001v.jpg czyli normalnie gra spakowana 7.60gb i plik dvd..wszedlem jak zawsze w clone CD ..nagrywanie 2.4 ..wsadzilem gre do konsoli i wyskakuje DYSK Z ROZNYMI MATERIALAMI...co jest nie tak???? prosze o jakies konkretne wytlumaczenie i rade bo strasznie mi zalezy na tej grze.....przeciez jest chyba wszystko ok...no ale jednak gdzies jest jakis blad..dzieki za porady..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sprobuj imgburnerm. (clona nie uzywam wiec nie pomoge) pliki wygladaja wporzadku powinno odpalic
     
  4. kamilokamilo18

    kamilokamilo18 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moim zdaniem tez git ale ja tez nagrywam img burnem i wrzucam do nagrywania plik.dvd
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    czlowieku a slepy ty ze te 2 kolo pliku DVD to .RAR?sie dziwisz ze niedziala?WYPAKUJ TO



    (glupota ludzka nie zna granic,zamiast popatrzec i pokombinowac to od razu pisza na forum,a co tam)



    @UP
    Znawcy sie znalezli,tez niepopatrza tylko od razu powtarzaja 'nagraj imgburnem'...
     
  6. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    No masz racje głupota ludzka nie ma granic. Ale na przyszłość zawsze spójrz najpierw na siebie a potem na innych i komentuj.;) Akurat ten plik, jak to ty powiedziałeś "rar", jest to iso do nagrania. Czasami jak się instaluje WinRar to pokazuje się takie okienko w którym wybierasz jakie pliki owy program ma odczytywać. Widocznie kolega wyżej zaznaczył równierz ISO. Co do obrazu to spróbuj ImgBurn. Ja nagrywam nim i ani jednej płytki zepsutej, natomiast na CloneCD psuło mi co jakiś czas kilka płytek.
     
  7. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    akuraty teraz to tobie bedzie glupio bo jestes w duzym bledzie...bluzgasz na kogos nie majac racji....nic nie musialem rozpakowywac... wypalalem tak samo jak wtedy co upalilem tylko teraz uzylem IMGBURNA i wszystko dziala...nic nie musialem wypakowywac..wiec nastepnym razem jak bedziesz komus dawal rady to pomys czy sa dobre bo w tym przypadku calkowicie nie trafiles......temat do zamkniecia.gra juz dziala
     
  8. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    To, ze wyswietla ikone archiwum to nic dziwnego. Po prostu pliki *.ISO ma skojarzone z WinRAR'em.

    Sprawdzales moze XDVDMulleter ten plik? Jezeli nie bedzie potrafil tego ugryzc, wypluwajac komunikat o niepoprawnym formacie obrazu ISO, to moze zostalo to jakos podwojnie spakowane (choc samemu nie chce mi sie wierzyc).
     
  9. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    nic nie sprawdzalem w XDVD,,,,,wszystko juz dziala...chyba jednak przezuce sie na IMGburn a clone cd wywale.:)
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to sie popisales inteligencja miedzianek ;)
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    sorka ale u mnie np pokazuje typ ISO nawet jak ikonka winrara jest wiec temu ten blad,byc moze przez ten moj shell;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum