1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co jest nie tak?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Skaii, Listopad 29, 2009.

  1. Skaii

    Skaii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrałem NBA 2k10 na płytę, tylko najpierw spatchowałem go na wave 2. Po sprawdzeniu go agbx360, wyglądało to tak: http://img694.imageshack.us/img694/1809/29073664.png
    Wszystko pisało valid, a że coś tam było złe ale agbx to naprawił uznałem że jest ok i nagrałem. Nagrało się bez problemów, wsadzam płytkę do Xbxoa a tam zamiast zagraj w grę pojawia mi się odtwórz DVD... Odtwarzam i pisze mi "żeby uruchomić tą płytę włóż ją do Xboxa". Sprawdziłem na PC jakie pliki są na płycie, są tam dwa foldery AUDIO_TS i VIDEO_TS. Czy da się z tym coś zrobić żeby działało na Xboxie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki masz iXtreme?

    Niepotrzebnie sprawdzałeś w abgx360 bo ten pewnie znów naprawił spatchowany obraz na wave3
     
  4. Skaii

    Skaii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po spatrchowaniu nie sprawdzałem już w abgx360. Mam iXtreme 1.51 a patchuje na wave 2 bo kumpel ma tego wcześniejszego.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No tak napisałeś w pierwszym poście jakbyś sprawdzał po spatchowaniu... Może zły obraz, bo u Ciebie nieważne czy wave3 czy wave2 to powinno działać
     
  6. Skaii

    Skaii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zły obraz? agbx360 powinien był to naprawić, prawda?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj log abgxa z płyty
     
  8. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Najpierw sprawdzaj abgx przed patchowaniem, bo jak spatchujesz i znowu dasz do sprawdzenia to on przywróci pliki z Wave 3 lub Wave 4. I wtedy ci się nie uruchomi.
     
  9. Skaii

    Skaii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie da rady dać skana z płyty... jak próbuję to otwiera mi zawartość.
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Da radę

    ABGX360 => tam gdzie masz napis "Files" wybierasz "Burned DVD"
     
Wczytywanie...

Poleć forum