1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co jest z tym forum?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zonk31, Marzec 25, 2010.

  1. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Ze wzgledu na brak mozliwosci napisania w innym dziale proze o przeniesienie tego posta

    Od jakiegos czasu nie moge bezproblemowo korzystac z forum. podczas pisania posta nie moge zaznaczyc " (pogrubienia) ani zadnej opcji ktora jest w tabelce do edycji testu. malo tego, kiedy klikam na zakladke "Nowe posty" wieczne wyswietla sie "brak nowych postow - odswiez strone lub zobacz posty z ostatnich 24godzin. czesto gdy sie loguje pokazuje mi ileśset stron do wyswietlenia ale zadnego postu aktualnego nie ma. musze wejsc wtedy na "moje konto", kliknac "post ktory zostal napisany przeze mnie" i dopiero jak wczyta sie stronka pojawia sie normalna strona forum.
    wyczyscilem ciasteczka, sprawdzalem w opcjach - wszystko jest dobrze. inne stronki sie nie kopia, inne fora tez nie.... czy to wina forum czy cos u mne nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    spróbuj innej przeglądarki
     
  4. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    Z jakiej przeglądarki korzystasz ?
    Ponoć Opera ma problemy, na mozilli wszystko śmiga dobrze
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    mam to samo na IE 7.0 - przedtem było wszystko OK ,
    więc coś u was jest skopane
    nic nie można wybrać z tego menu edycji poniżej
    nie da się kliknąć na żadną ikonkę

    [​IMG]

    jak zainstalowałem Google Chrome to śmiga OK
    no chyba że walczycie w ten sposób z produktami M$ :D
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Ja sprawdziłem na każdej najnowszej wersji przeglądarki i wszystko jest OK. (internet exploler, mozilla, opera, google chrome.)
     
  7. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    Polecam Gogle Chrome wszystko śmiga >.......
    Zeskanuj kompa >????? :)
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  9. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja też to złapałem na IE 8 i na operze, jedynie mozilla działa poprawnie
     
  10. Blood.

    Blood. V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    318
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
Wczytywanie...

Poleć forum