1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co jest?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk147369, Lipiec 11, 2010.

  1. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Konsole mam dopiero pare dni.Przedwczoraj gralem max 2h wczoraj 3,5h a dzis 4h byl wlaczony bo gry z xbox live sciagalem po czym podlaczylem do mojego glownego tv wlaczylem gre i wyskoczyly 3 diody obraz znikl .Dodam ze to jest nowa konsola i jasper byla polozona w przewiewnym miejscu.Teraz wszystko odlaczylem ,jak myslicie co moglo byc spowodowane ze 3 diody czerwone zaswiecily sie? I czy to sie samo naprawi jak odpocznie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dinimil

    dinimil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Raczej 3 diody sie nie naprawia,ale nie przejmuj sie ja miałem dwa egzemplarze ze światełkami ledwo wypakowane z polki sklepowej. Spróbuj skontaktować sie ze sklepem żeby ci wymienili , bo niektóre markety i sklepu uwzględniają niezgodność towaru z umowa do 14 dni. A jak nie to telefon do ms, zapakuj konsole i poczekaj pare dni na nowy egzemplarz
     
  4. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Dociśnij wszystkie kable, wyciągnij płytę i wsadź ponownie. Jeżeli to nie pomoże, oddaj na gwarancje.
     
  5. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jaka plyte mam wyciagnac? Konsole kupilem z allegro ze sklepu wiec ciezko bedzie ja oddac zeby wymienili.Ja peirdziele nie wiem co to jest dalem narazie odpoczac wylaczylem all.Przegrzac sie tez raczej nie przegrzala bo po 4h jak sciagalem te dema to byla lekko ciepla tylko.Wiec nie mam pojecia co to jest...Az sie boje jej teraz wlaczac niech chwile sie ochlodzi jeszcze.
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    podłącz wszystko jeszcze raz zwłaszcza zasilacz.
     
  7. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Teraz podlaczac czy poczekac mzoe jeszcze? bo jak zobacze te 3 diody czerwone to szlak mnie trafi a i jeszcze jedno mi powiedzcie bo jesli rrod sie pojawia to widac jakis kod bledu ta? a mi wogole czarny telewizor sie zrobil i zadnego bledu nie bylo.Kurde nie chcialbym konsoli po 3 dniach oddawac do serwisu :/ jak to jets z ta gwarancja M$ przysyla kuriera za freeko on bierze moja konsole i wysylaja nowa czy co?
     
  8. Mipron

    Mipron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Wchodzisz na xbox.pl (czy .com)
    Rejestrujesz konsolę w Pomocy technicznej
    Dzwonisz do M$ mówisz co się stało podajesz numery seryjne konsoli, adres, telefon , .itp.
    Wysyłają kuriera biorą konsolę i przysyłają nową
     
  9. wojtr33

    wojtr33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieluń
    Tak jak koledzy piszą powyżej,dociśnij dobrze wszystkie przewody od zasilacza,ten co wchodzi do konsoli w szczególności na siłę.
     
  10. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jeszcze jedno wazne czy to mozliwe ze to od zasilacza? bo wtyczka od zasilacza siedzi w nim bardzo luzno bez uziemienia.Czy to moglo byc przez to?
    zaraz chyba ide sprawdzic ale sie boje ja pierdziele
     
  11. dinimil

    dinimil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zobacz jakie światełko jest na zasilaczu, egzemplarze wadliwe się zdarzają w każdym sprzęcie wiec sie nie przejmuj. Jesli po sprawdzeniu jeszcze raz będzie krąg nie baw sie z tym dzwon do MS i czekaj na kuriera
     
  12. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Hehe czuję twój strach w twoich wypowiedziach :D ale nie przejmuj się jak się zepsuje to dzwoń do Microsoftu i po problemie :)
     
  13. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No zaraz bede sprawdzac bo juz prawie zupelnie zimna .Ale mam pyt jeszcze czy jest mozliwosc ze zapalily sie lampeczki przez to ze zasilacz leciutko sie odlaczyl? bo ten kabel w zasilaczu bardzi luzno mi siedzi i jest bez uziemienia wogole.
     
  14. wojtr33

    wojtr33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wieluń
    Tak może być to wina zasilacza,ja tak miałem 2 razy/nie włożyłem dobrze kabli.
     
  15. dinimil

    dinimil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    3 swiatelka to raczej objaw przegrzania lub uszkodzonego kabla . najlepiej sprawdź kod błedlu jak by sie pojawiły 3 światełka jeszcze raz.
     
  16. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam nadzieje ze to to bo bym sie ******l ;/ tyle zapierdzielania zeby kupic xboxa a tu po 3 dniach rood :/ a jak myslicie moze ten kabelek co wchodzi do zasilacza skleic tasma izolacyjna zeby sie nie ruszal?
     
  17. dinimil

    dinimil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sprawdz i nic nie ruszaj masz gwarancje w razie czego , konsola zniknie max na tydzien w polotach do dwoch. Przy okazji dzwoniac do Ms mozesz powiedziec o kablu o zasilacza
     
  18. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    No sprawdzaj to bo tu pewnie wszyscy czekają w niepewności :D
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na bank zasilacz wiec nie **** ogniem. Docisnij wszystko i tyle. Wystarczy ze masz lekko niedocisnieta wtyczke od zasilacza lub przebicie na lini i ROD. Nie ma sensu dalej gdybac, wlacz i zobacz czy dziala.
     
  20. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wszystko dziala :D docisnelem ten kabel co luzno siedzi w zasilaczu wlaczylem i dziala dzieki wam za pomoc :D na was mozna liczyc ale ja bez kitu sie wystraszylem .
     
  21. dinimil

    dinimil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ale ile się dowiedziałeś :p teraz pozostaje tylko życzyć miłego bezstresowego śmigania :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum