1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co jest ??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez minimaki22, Luty 2, 2009.

  1. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ostatnio gram na XBOX 360 arcade w gre jakies 15 min i nagle sie zacina nic nieda sie zrobic wiec nacislem power i wylaczynem go. Po jakiejs chwili znowu wlaczam a tu 3 czerwone diody !!! Ku...a ! probuje w tak kilka razy i nagle sie wlacza ale tylko ten napis XBOX 360 i sie konsola znowu zacina nic sie nieda zrobic znowu ja wylaczam i probuje właczyc a tu tylko 3 czerwone diody !! co to jest ?? czemu tak sie stało?? gralem tylko z 15min !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    nieznane są wyroki boskie...
    miełeś po prostu pecha. dużego wyjścia nie masz, albo serwis, naprawa albo nowa...
     
  4. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    konsola na gwarancje albo serwis platny
     
  5. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Najlepsze jest to ze ją kupilem jakis tydzien temu na Allegro i pewnie koles przyslal mi zawieszajaca sie ja gralem na niej jakis tydzien i nagle sie zawiesilo i RROD ! :( nieiwem jakos musze dojechac tego kolesia : XBOX 360 + iXtreme (538860721) - Aukcje internetowe Allegro
    Wszystko niby dziala a tu Ku...a !!!!!
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    generalnie i tak mu nic nie udowodnisz... no a jak z gwarancją, plomby w jakim stanie?
     
  7. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Zapewne Red Ring of Dead

    Wada fabryczna bądź coś się uszkodziło sprawdź kod błędu przytrzymaj biały przycisk na konsoli i naciskaj przycisk którym otwierasz napęd dokładniejszą instrukcje masz w opowiednim temacie.
     
  8. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gwarancji niema, konsola jest przerobiona ixtreme 1.4... costam niewiem dokladnie a jak naciskam bialy przycis na konsoli i naciskam ten co wysuwa naped to czerwone migaja 4 potem 1 potem 4 potem 2 i 3 jak zawsze
     
  9. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    nic mu nie zrobisz....to nie sklep ze mozna oddac do 14dni bez podawania przyczyny..... miales pecha i tyle..koles nie ma zadnego oboiwiazku zwracac ci pieniadze bo konola dzialala jak ja wysylal.......
     
  10. Seaborglr-93

    Seaborglr-93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dziwne , na allegro gośc pisze że nie ma gniazda hdmi a to przecierz arcade ??
     
  11. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Kod Błędu 0102 zimne luty.

    Bo niema gniazda HDMI tak przynajmniej mi napisał autor tematu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum