1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co lepiej

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pele321, Czerwiec 13, 2010.

  1. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Witam mam pytanie co lepiej kupić?
    Wersje arcade jasper z 2 grami i dokupywac do tego dysk drugiego pada kabel hdmi.
    Czy kupic odrazu Elite Jasper z grami odrazu dyskiem padami kable hdmi itp.

    co było by tańsze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    elite zawsze jest z dyskiem 120 gb
     
  4. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    a super elite z dyskiem 250.
     
  5. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chodziło ci o o wersje Arcade z dwoma grami i dokupić do niego dysk? Dwa razy napisałeś to samo. I ja bym brał Elite.
     
  6. GryzekPL

    GryzekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Kupujta Elita :) ( sorry nie mogłem się powstrzymać )
     
  7. RHCP.

    RHCP. Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kaków / Bieżanów ! :D
    No właśnie.. Chyba lepiej kupic ta druga wersje.. i lepiej nowa konsole a nie uzywaną.
     
  8. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Sorry juz poprawiłem chodziło mi o arcade
     
  9. Kamil0s

    Kamil0s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łomża
    kup elite bo znając życie to dokupywanie pada kabli dysku wyjdzie cie to samo jak byś kopił odrazu elite
     
  10. HandBurner

    HandBurner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pomiechówek
    Elite będzie lepszy , arcade ma gorsze chłodzenie . częściej się przegrzewa.
     
  11. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Ty chyba nie wiesz o czym mówisz.
    Podlicz sobie sam :

    - arcade + 2gry - 600zł
    - kabel hd - 30zł

    - elite 700-800zł
     
  12. krecio23

    krecio23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec

    WTF?

    Elite i Arcade ma tą samą płytą główną Jasper, tzn nowe.
    Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz
     
  13. Stifleer

    Stifleer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Dziend0bry, cena na internecie elite 120gb z dwoma grami to 1099 pln, także taniej wychodzi arcade + dokupywanie wg mnie.
     
  14. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Wg mnie tez, bo w Elite płacisz za kolor
     
  15. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Długo jeszcze ten temet będziecie rozczyniać?! Elite ma dysk i headset. Arcade nie ma. Dziękuje dobranoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum