1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co lepsze ??PROBE V3 PMT??

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez manukkk, Maj 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. manukkk

    manukkk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam taki oto ból głowy. Posiadam FAT'a Dash najnowszy z napędem Lite-On DG-16D2S. I zastanawiam się który programator będzie dla mnie najlepszy.
    Wiadomo Probe v3 jest sporo tańszy niż xTractor. Ale czy ten 2 nie jest jakoś lepszy ?? xTractor jeśli się nie mylę pobiera zasilanie z wtyczki molex natomiast Probe v3 pobiera je z USB.
    A i jeszcze pytanie jedno. W który dokładnie pkt trzeba przytknąć igłę ?? W jednych poradnikach jest to pkt MPX01 natomiast w innych jest to pkt TX (przy rezystorach R709, R707, R710)
    Prosiłbym o opinie na ten temat. Za wszelkie porady instrukcje z góry dzięki.
    Jeśli temat nie na miejscu to bardzo przepraszam i proszę o przeniesienie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma to znaczenia co kupisz, działa tak samo. Patrz na temat pmt pisze że do mpx

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. manukkk

    manukkk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A który jest wygodniejszy w użytkowaniu dla początkującego ?? Dodam że z elektroniką mam do czynienia od dłuższego czasu ale z tego typu urządzeniami dopiero zaczynam.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bierz Usb Probe, bo jest sporo tańszy. Bardzo prosty w obsłudze - przeczytaj poradnik i będziesz wszystko wiedział.
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Tak, usb probe jest bardzo prosty w obsłudze.Igłę przykłada się tylko do punktu MPX01
     
  7. manukkk

    manukkk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok. Już rozwiane wątpliwości. Powiedzcie mi jeszcze tylko czy posiadając adapter SATA-USB mogę dokonać FLASH'a na laptopie ?? Bo w PC'ie posiadam porty na chipie AMD nada się on do Flasha jeśli na lapku nie będzie takiej możliwości ??
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    znając życie kupując przejściówkę nie będzie ci nawet napędu wykrywać a więc wydasz niepotrzebnie pieniądze.Co do chipsetu niech się ktoś inny wypowie.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Usb sata nie działa

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdź, czy wykrywa napęd w PC.
     
  11. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  12. banan47

    banan47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja posiadam oba i jestem z nich zadowolony :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum