1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co mam robić???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez matrix032, Styczeń 3, 2012.

  1. matrix032

    matrix032 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przepuściłem forze4 przez najnowszego abgx360 1.0.6 i przy nagrywaniu trzeba go przycinać czy po przepuszczeniu przez abgx360 miał stracić parę mb???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nic nie przycinasz. Jeśli nie masz IHAS to Forzy nie nagrasz.
     
  4. matrix032

    matrix032 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A inne gry?A po za tym chyba nowy abgx360 miał sobie radzić z grami 3xgd
     
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    plplplpl - Co ma wspólnego twój post z tematem?
    Matrix - inne gry działają, jak nie masz ihas to grasz tylko z płyty a nie z dysku.
     
  6. bartas432

    bartas432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wronki
    Forza 4 ma zabezpieczenie XDG3 a do nagrywania gier takich zabezpieczeń jest wymagany IHAS ale jeśli chcesz grać online.
     
  7. matrix032

    matrix032 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli ściągnę Cod mw 3 to nagra się cały?
     
  8. xbitx

    xbitx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    forza działa na 2 płytach 15GB nie skompresujesz do jedej płyty DL
     
  9. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak nie nagrywasz ihasem to nagrasz tylko 97% obrazu. Jak masz LT 2.0 i nie masz najnowszego dasha to wystarczy by ciskać z hdd ale jeśli masz lt 3.0 i najnowszego dasha to nie ma przebacz (tylko gra z płyty).
     
Wczytywanie...

Poleć forum