1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co mam ustawić żeby był dobry obraz

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez AssasinsGames, Grudzień 15, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam takie pytanie wczoraj do mnie przyszedł nowy telewizor Samsung 32ueeh5020 i chciałem się zapytać co trzeba ustawić żeby był dobry obraz podczas grania konsola jest podłączona do telewizora poprzez kabel hdmi:).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Odp: Co mam ustawić żeby był dobry obraz

    Podłącz konsolę pod tv, odpal jakąś grę, to będziesz wiedział co ustawić. Jasność, ostrość, kolory itd...
    Ogólnie, to nie sprecyzowałeś pytania, więc sam siebie wiń za taką odpowiedź... :]

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Wlasciwie to nic. Konsole masz podlaczona przez HDMI, a wiec Xbox powinien sam wykryc najlepsze ustawienia.


    Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
     
  5. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Już nie muszę nic ustawiać dziś grałem pierwszy raz na nowym telewizorze w Wiedzmina 2 i muszę powiedziec że grafika jest kozacka nie to co na moim starym kineskopie różnica za********ta nie no dawno nie widziałem tak kozackiej grafy aż mie oczy bolały widać każdy szczeguł a kolory bajeczne tak mało dałem za ten telewizor a grafa miodzio :).
     
  6. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Nie chce niszczyc twojego zachwytu, ale ta gra wyglada jeszcze lepiej na PC :)


    Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
     
  7. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Co mam ustawić żeby był dobry obraz

    Ty się podniecasz gra czy tym że masz nowy tv?
    Dawno nie widziałeś tak kozackiej grafy? To w co ty ostatnio grałeś?w pasjansa?:banghead:

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  8. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Raczej mial na mysli to, ze obraz na jego nowym TV jest wyrazniejszy i bardziej szczegolowy, niz na starym kineskopie, ale co ja tam wiem.


    Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
     
  9. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra nie będę się podniecać chodziło mi po prostu o to, że grafika jest fajna na tym telewizorze proszę mie zrozumieć wcześniej grałem na Starym kineskopie Samsung i dlatego tak się cieszę tą grafiką :).
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum