1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co mam Za IXtreme?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Quarter15, Maj 26, 2010.

  1. Quarter15

    Quarter15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Co mam za Ixtreme dzialaja mi gry z wave 3 a z wave 4 nie i z wave 2 też działają np działa: Fight Night Round 4 , GTA 4 ,Forza Motorsport 3 ,SmackDown 2010, Colin Mcree Dirt 2 i Mortal Kombat vs DC Universe???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeżeli działają tylko do wave 3 to masz iXtreme 1.6
     
  4. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mozna sprawdzić np według plyty nagranej jakiego sie ma Frimware ?
     
  5. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    no tak, nagrywasz grę z wave 4. Jeżeli nie będzie działać tzn. masz ix1.6, jak pójdzie to 1.6.1 lub LT. Najlepiej jak byś podał datę kiedy przerabiałeś, wtedy można łatwo zweryfikować jakiego ixtreme ci wgrali :)
     
  6. dawi901d

    dawi901d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie nie wiem ;) Sciagłem REd DEad Redemption i z tego co wiem był on w Wave 4 nie chodzi nie odtwarza . Wydaje mi sie ze była przerabiana 2009 roku .

    Nagrałem tez gre na Wave 2 i tez nie chodzi ...
     
  7. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    więc masz ixtreme 1.6. Musisz nagrać na wave 3 lub użyć płytki activate.iso (więcej TUTAJ) :)
     
  8. Quarter15

    Quarter15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Ja Przerabiałem w Grudniu 2009 w Holandii wiec jaki moge mieć Ixtreme
     
  9. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Albo 1.61 jeżeli masz napęd benq ale chyba masz litka więc pewnie 1.6.
     
Wczytywanie...

Poleć forum