1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co mam zrobić by nie mieć przerobionej konsoli?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marcin181, Wrzesień 13, 2011.

  1. marcin181

    marcin181 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ostatnio nagrałem się w różne gry i jakoś żadna mnie nie zainteresowała! Jednak granie Live to co innego większa frajda! Co mam zrobić by mieć nieprzerobioną? mam LT+1.9
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wgrać dash 13xxxx
     
  4. marcin181

    marcin181 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Myślisz że wiem jak? A nie dało by radę jakoś wchodząć na Xbox Live?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak wejdzisz na live to ci powino samo wgrać. albo samemu wgrać orginalny soft do napędu
     
  6. marcin181

    marcin181 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko jaki to będzie komunikat?
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ze trzeba zrobić upragrade żeby wejść na live, chyba że masz już dash 2.0.13599.0 ,tą 1.9 może usunąć ale nie musi, plus może zablokować konsole blędem i trzeba bedzie wgrać recznie orginalny fw do napędu
     
  8. marcin181

    marcin181 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kurcze trochę to skomplikowane! dodam że mam Xbox 360 slim 250 GB, nie mam pojęcia jaki mam dash
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Wyrzuć przez okno lub sprzedaj...
     
Wczytywanie...

Poleć forum