1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Co mam zrobic?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez patryk147369, Lipiec 9, 2010.

  1. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podlaczylem konsole wlaczylem ja,wlaczylem telewizor przelaczylem na av i nie ma obrazu ani nic .I jeszcze jedno wcisnelem ten maly przycisk na padzie i na konsoli przytrzymalem rownoczesnie i teraz migaja na padzie 4 diody zielone to normalne? Dzieki za pomoc z gory. Telewizor mam Thomson.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. markov

    markov Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    Jak migaja 4 diody, tzn, ze najprawdopodobniej Ci sie rozladowuje pad, albo sie jeszcze nie polaczyl z konsola.

    Moze zle podlaczyles wtyczki AV do telewizora, mile widziane zdjecie, co tam wyczarowales.
     
  4. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale mam pare sekund trzymac te 2 przyciski czy jak? a co to tych wtyczek to nie laczylem ta przejsciowka w komplecie tylko podlaczylem do tych 3 wejsc bo mam z boku telewizora (zolte czerwone i biale) -a ma to jakies znaczenie? zaraz wrzuce zdjecia.
     
  5. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i co odpowie mi ktos bo dalej to samo czany obraz ;/ nie wiem co jest podlaczylem teraz z ta przejsciowka euro i dalej to samo
     
  6. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mocniej wcisnij wtyczke ktora wychodzi OD konsoli
     
  7. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pomoze ktos? . probowalem juz na rozne sposoby szukalem ustawien w tv i nic dalej obraz czarny nic nie ma :/.
     
  8. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    daj zdjęcie pilota, prawdopodobnie masz z tył kilka wejsc euro i jeden komplet tych chinch, więc jak przełączysz na av to musisz jeszcze przełaczyć kanał z którego idzie sygnał od xa. nie wiem czy zrozumiałes ale prościej nie umiem tego opisać.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jaki masz kabel? Component, composite czy hdmi?
     
  10. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    65userow dzieki bardzo podziekowanie leci temat do zamkniecia dzieki bardzo :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum